Dainavos policijos komisariate mirė jaunas vyras

Antradienio naktį Kauno Dainavos policijos komisariato budėtojų dalyje mirė 35 metų vyras E. K. Jis buvo įtariamas plėšimu.

Į komisariatą vyras atvesdintas apie 1 val. nakties. Po pusantros valandos medikai konstatavo jo mirtį. Policijos teigimu, pirminės kūno apžiūros metu akivaizdžių sužalojimų nepastebėta.

E. K. į komisariatą pristatytas iš V. Krėvės prospekto. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos viršininkas Gintautas Žukauskas pasakojo, jog pareigūnai prie naktinio baro V. Krėvės prospekte buvo iškviesti dėl muštynių. Paaiškėjo, jog jos kilo dėl įvykdyto apiplėšimo. Nukentėjusieji susirėmė su įtariamaisiais plėšikais. Atvykus pareigūnams, pastarieji bandė pabėgti.

Be E. K. iš įvykio spruko ir 27 metų A. B. Jį sulaikė kinologas, padedamas tarnybinio šuns. Pas šį sulaikytą vyrą buvo rasti nukentėjusiajam priklausantys daiktai. A. B. sulaikymo metu įkando tarnybinis šuo, tad buvo iškviesti medikai. Kauno policijos duomenimis, apžiūrėję A. B. ir vieną nuo plėšimo nukentėjusį kaunietį, abu juos išsivežė į gydymo įstaigą.

G. Žukausko duomenimis, E. K. medikų apžiūros atsisakė, todėl jis buvo pristatytas į Kauno miesto Dainavos policijos komisariatą.

Vos čia atvežtas E. K. pasijuto blogai, todėl jam vėl iškviesti medikai. Jie atvyko po kelių minučių, tačiau E. K. būklė greitai blogėjo, jis prarado sąmonę. Skubiai gaivintam medikų vyrui konstatuota mirtis.

Policijos departamento duomenimis, 2.30 val. vyras mirė komisariato budėtojų dalyje.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pradėjo tyrimą mirties priežasčiai nustatyti. Teismo medicinos ekspertai informavo, kad, pirminiais duomenimis, E. K. mirtis yra trauminio pobūdžio, tad tyrimas perkvalifikuotas į nužudymą.

Nusikaltimų tyrimo valdybos viršininkas G. Žukauskas teigė, jog sulaikydamas E. K. pareigūnas nenaudojo jokių kovinių veiksmų, tad nemanąs, kad sulaikymas galėjo turėti įtakos tam, kad įtariamasis mirė.

„Jį pareigūnai vijosi, sulaikė, ir viskas“, – sakė G. Žukauskas. Tai, jog pradėtas tarnybinis pareigūnų veiksmų tyrimas, anot jo, yra įprastas dalykas.

Kiek žmonių dalyvavo muštynėse, per kurias, kaip manoma, E. K. patyrė mirtinus sužalojimus, policija neatskleidžia.

G. Žukauskas pasakojo, jog abu įtariamieji plėšimu yra gerai žinomi policijai. A. B. teismas keturis, E. K. – net septynis kartus. Abu teisti už įvairaus pobūdžio turtinius nusikaltimus. Pasiteiravus apie A. B. bei E. K. blaivumą, pareigūnas teigė, jog „jie buvo vartoję alkoholio“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Techniškai dirba vyrukai. Turbūt nugriuvo vedamas ir susimušė, arba jau suėmė sumuštą.

nėra žmogaus nėra problemos

nėra žmogaus nėra problemos portretas
Manau kad kameroj gal krito, prasikirto galvą ir nėra žmogaus. Labai pavojinga kristi kai netoli stovi policininkas, gali ir mirtinai susižalot.

Vaidas

Vaidas portretas
Dalyvavo plėšime leisgyviai vyrukai, nes vieną išvežė į ligoninę, o kitas kameroj numirė.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių