„Callcredit“ Kaune dėlioja paskutinius taškus

Lietuvoje investuojanti Jungtinės Karalystės kredito rizikos bendrovė „Callcredit Information Group“ artimiausiomis savaitėmis tikisi baigti derybas dėl biuro Kaune nuomos, o vasarį arba kovą planuojama oficiali veiklos pradžia.

Jau dabar „Callcredit“ teigia pasirašiusi darbo sutartis su pirmaisiais 12 lietuvių specialistų, o suradus dar kelis darbuotojus ir Kauno biuro vadovą ši komanda sausį vyks į mokymus Anglijoje, pirmadienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.

Kovą „Callcredit“ tikisi startuoti su maždaug 15 žmonių, tačiau iki metų vidurio jų skaičių ketinama padidinti iki 60-ies, 2013 metų pradžioje kompanija Lietuvoje jau planuoja turėti apie 90 informacinių technologijų specialistų, o dar po metų - maždaug 180.

Kauno biuras aptarnaus centrinį „Callcredit“ verslą Jungtinėje Karalystėje – lietuviai programuos, kurs ir prižiūrės sistemas, padės administruoti būstinės veiklą. Tiesioginio kontakto su „Callcredit“ klientais lietuviai neturės, o tiesioginių paslaugų Lietuvoje ar kaimyniniame regione „Callcredit“ taip pat neplanuoja teikti.

„Callcredit“ investicijos Lietuvoje ar paramos bendrovei sąlygos neatskleidžiamos.

Britai Kaune investuoja pagal „Invest LT+“ programą, numatančią maksimalią 11,9 mln. litų paramą. Sutarties su viešąja įmone „Investuok Lietuvoje“ sąlygos dar tebėra derinamos, tačiau savo indėlį ir planus Lietuvoje jis apibūdina kaip „didelius ir ilgalaikius“.


Šiame straipsnyje: Callcreditverslas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių