Buvusiai teisėjai N.Venckienei nutraukta drausmės byla

Teisėjų garbės teismas (TGT) nutraukė buvusiai Kauno apygardos teismo teisėjai Neringai Venckienei iškeltą drausmės bylą, pranešė Nacionalinė teismų administracija.

N. Venckienė yra praradusi teisėjo statusą, todėl nebelieka galimybės jai taikyti drausminę atsakomybę ir byla turi būti nutraukta, konstatavo TGT.

Kaip portalui 1kaunodiena.lt teigė Nacionalinės teismų administracijos atstovas Irmantas Kuzas, į šią bylą buvo sujungtos net trys: dėl grasinimo antstolei Sonatai Vaicekauskienei, dėl skatinimo nesilaikyti teismo sprendimo ir dėl elgesio Garliavos sveikatos centre.

Į Seimą jau išrinkta N.Venckienė Kauno apygardos teismo teisėjos pareigų atsisakė birželį, kai parlamentas panaikino jos teisinį imunitetą.

Prokurorai teigia surinkę pakankamai duomenų, kad galėtų pateikti N.Venckienei įtarimus dėl trukdymo antstolio veiklai, pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, nepagarbos teismui, teismo sprendimo, nesusijusio su bausme, nevykdymo ir dėl piktnaudžiavimo tėvų, globėjo ar rūpintojo arba kitų teisėtų vaiko atstovų teisėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipeda

klaipeda portretas
nuva eisiu pas kaimynus zudys vystas ir prisideksiu veskiene))))))))

asilu mylinti

asilu mylinti portretas
zmogzudzio sesuo tokia pati ,kaip ir brolis zmogzudys,'mylintis ' tevas,kaip violetiniai aiskino,kol teisme,aukletojos,pazystami parode ,koks is tikruju buvo,jam dukra nerupejo,kaip ir visai giminei,tik reikejo ja pasinaudoti.

1am

1am  portretas
balvone, ką ten parašei ?
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių