Broliai Lavrinovičiai gali likti nebalsavę

Sekmadienį Kauno „Aušros“ gimnazijoje įsikūrusi rinkimų apylinkė sulaukė dviejų aukštaūgių rinkėjų – Kauno „Žalgirio“ krepšininkų Kšyštofo ir Darjušo Lavrinovičių.

Pasak rinkimų komisijos pirmininkės Zinaidos Končaitienės, krepšininkai norėjo čia balsuoti, tačiau to padaryti nebuvo galima. Savo valią jie turėtų pareikšti Vilniuje, Justiniškių apygardos Sietuvos apylinkėje.

„Lavrinovičiai buvo atvykę balsuoti, tačiau nebalsavo, nes negalėjo, kadangi jie registruoti Vilniuje. Jie labai mandagiai pasiteiravo, ar negali balsuoti, tačiau paaiškinau, kad ne. Broliai apgailestavo, kad nepavyko balsuoti. Vieną galimybę jie praleido nenuėję į išankstinį balsavimą savivaldybėje praėjusį trečiadienį arba ketvirtadienį. Antroji ir paskutinė galimybė –  važiuoti ir balsuoti ten, kur jie registruoti“, – pasakojo rinkimų apylinkės pirmininkė Z.Končaitienė.

Tačiau šiandien krepšininkų laukė varžybos ir nežinia, ar nuvažiuoti į sostinę jie suspės. Abu kandidatai į Seimą prieš 16 valandą išbėgo į krepšinio aikštę „Žalgirio" arenoje, kur susitiko Kauno „Žalgirio“ ir Liubercų „Triumph“ komandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na va

na va portretas
todel ir reikalingas balsavimas internetu

obana

obana portretas
jie sedejo uz isprievaetavima!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių