Botanikos sodas kviečia į atvirų durų dieną

  • Teksto dydis:

Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Botanikos sodas Kaune ne tik oficialiai atidaro naująjį lankymo sezoną, bet ir kviečia į atvirų durų dieną.

Balandžio 5 dieną vyksiančio renginio metu bus galima sužinoti, kas naujo siūloma šiame sezone, susipažinti su atliktais ir suplanuotais sodo atnaujinimo darbais, atrasti naujas kolekcijas ir paslaugas.

Atvirų durų dienos programa:

– VDU Botanikos sodo direktoriaus dr. Nerijaus Jurkonio pranešimas-pristatymas: „Botanikos sodas: vakar – šiandien – rytoj“ (Vieta: Aukštosios Fredos dvaro rūmų salė);

– VDU Botanikos sodo 95-mečiui skirtų renginių ir naujienų pristatymas. (Vieta: Aukštosios Fredos dvaro rūmų salė);

– Skulptūros „Planeta X“ oficialus pristatymas, kartu su jos autoriumi, skulptoriumi Tadu Vosyliumi. (Vieta: priešais rožyną).

Renginys vyks nuo 14.30 val. iki 17 val. Lankymasis sode – nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ACIU

ACIU portretas
Kad tamsta Vytas primine ,jog peles eda nemokama suri ...

Ale tikrai

Ale tikrai  portretas
galvoju,kaip patekti i CIKAGOS botanikos soda.,bet .mano KOLEKTYVINIS SODAS pats graziausias..

vytas

vytas portretas
Suptantu žmonių norą viską gauti už dyką,bet išlaikyti botanikos sodą kainuoja labai daug,žmones ten dirba irgi turbūt ne už dyką.Niekur tokie sodai nėra valstybiniai,ir išsilaiko iš parduotų bilietų,įvairių įstaigų ir privačių žmonių aukų.Bilietai Kauno botanikos sode ,palyginus su Čikagos botanikos sodu,nėra brangūs.Čia jūs mokėtumėt virš 10 dolerių vienam žmogui,ir dar 20 už mašinos parkavimą.Taip kad,nemokamas sūris tik pelėkautuose,teks su tuio susitaikyti.Žinau,šis komentaras labai nepatiks,bet toks,deja,gyvenimas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių