Botanikos sodas jau pasitiko rudenį

Kauno botanikos sode visą savaitgalį šurmuliuoja rudens mugė „Pakalnutės uoga 2013”.

Penktadienį startavusioje, šeštadienį įsibėgėjusioje mugėje prekiaujama ne tik atvežtais, bet ir pačiame VDU Kauno botanikos sode išaugintais dekoratyviniais krūmeliais, vaistiniais, prieskoniniais, retais uoginiais augalais, daugiametėmis lauko bei kambarinėmis gėlėmis.

Šeštadienį gėlėmis prekiaujančios moterys pirkėjų aktyvumu nesiskundė, o dekoratyviniais spygliuočiais ir lapuočiais prekiaujantis Romas uždarbiu pasigirti negalėjo.
„Dabar yra geras metas sodinti visokius augalus, tačiau rudenį žmonės labiau perka vaiskrūmius, o grožiui skirtų augalų įsigijimą palieka pavasariui“, – menka dekoratyvinių augalų paslauga nenustebino vyro.

Mugėje taip pat galima įsigyti tautodailininkų gaminių, ekologiškų maisto produktų, vyksta seminarai, veikia parodos. Mugė lankytojus vilios iki sekmadienio vakaro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Ir "rudenį žmonės labiau perka vaiskrūmius, o grožiui skirtų augalų įsigijimą palieka rudeniui" dar priedo... Straipsnis iš šešių sakinių. Įdomu, kiek klaidų autorius įsigudrintų privelti, jei jam tektų pusę puslapio parašyt?

???

??? portretas
menka dekoratyvinių augalų paslauga
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių