Beglobiams gyvūnams neabejingi ir muzikantai

Kultūros židinį Kaune jau antrą sezoną kurstančiame „Gargare“ penktadienį, spalio 5 d., įvyks labdaringas muzikos vakaras, kurio metu surinktos lėšos bus pervestos gyvūnų globa užsiimančiai įstaigai „Penkta koja“.

Prie gražios idėjos savo muzika prisidėti sutiko Kauno elektronikos šviesuliai „Golden Parazyth“, miesto muzikinės scenos senbuvis Linas Adomaitis su grupe bei vilniečiai „Saulės kliošas“.

Praėjusiais metais lėšos „Penktai kojai“ buvo renkamos renginiuose „Džiazas išlikimui“ ir „Muzika išlikimui“ Kauno filharmonijoje.

Kelerius metus veikiančios „Penktos kojos“ veikla finansuojama fizinių ir juridinių asmenų pagalba. Naujoji beglobiams gyvūnams skirta prieglauda Linksmakalnyje, Kauno rajone, kyla tik gerų žmonių dėka.

„Pirmieji tvarkymosi darbai daug metų nenaudotame pastate ir aplink jį prasidėjo dar gegužę. Už spalio 5-osios renginyje surinktas lėšas bus klojami nauji vamzdynai ir betonuojamos prieglaudos grindys“, – sakė „Penktos kojos“ direktorė Agnė Volockytė.

Pasak jos, kiekvienas, ateisiantis paklausyti „Golden Parazyth“, L. Adomaičio su grupe ir „Saulės kliošo“, savarankiškai nuspręs, kiek iš viso pinigų gali skirti prisidėdamas prie gyvūnų prieglaudos steigimo.

Minimali auka – 10 Lt. Renginio pradžia – 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saunu

Saunu portretas
Didele pagarba Penkyos kojos kolektyvui uz profesionalu darba ir dideles iniciatyvas!

nuomonė

nuomonė portretas
geriau žmonėm s padėtų svo-lo'čiai

to nuomonė

to nuomonė portretas
iš svoločiaus girdime...Nelygink savo galimybių su gyvūnų galimybėmis.Nesuprantamas man toks žmonių bukumas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių