Be konkurencijos: „Žalgirio“ arena – lankomiausia Eurolygoje

  • Teksto dydis:

Puikų sezoną žaidžiantis Kauno „Žalgiris“ turi tvirčiausią sirgalių užnugarį Eurolygoje. Sužaidus pirmąjį varžybų ratą reguliariajame sezone, „Žalgirio“ arenoje per vienerias rungtynes vidutiniškai apsilanko po 12,155 sirgalius.

Pagal šį rodiklį kauniečiai – nepralenkiami Europoje bei vieninteliai, peržengiantys 12 tūkst. lankomumo vidurkį. Taip pat tai – antrasis sezonas, kuomet „Žalgirio“ arenoje viename mače rinkosi ne mažiau kaip 10 tūkstančių žmonių. Tokį rezultatą „Žalgirio“ fanai pasiekė 2012-2013 metų sezone – tąmet Kauno klubą savoje arenoje palaikė 13,425 žiūrovų auditorija.

Antroje vietoje šį sezoną – Vitorijos „Baskonia“ su 11,698 žiūrovų armija namuose, trečioje – Stambulo „Fenerbahče“ su 11,417.

Ketvirtą didžiausią vidurkį fiksuoja Luko Lekavičiaus atstovaujama Atėnų „Panathinaikos“, kurią „O.A.K.A.“ arenoje palaiko vidutiniškai 11,167 žmonės. Graikai gali pasigirti šio sezono lankomumo rekordu – dvikovoje su Madrido „Real“ susirinko 16,231 žiūrovas.

Tuo metu „Žalgiris“ pagal šį rodiklį – antras su 15,480 sirgaliais šios savaitės mūšyje su Pirėjo „Olympiakos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu jo

nu jo portretas
ir mano mokesčių dalis į tą areną suėjo, o dar paskolas už ją savivaldybė irgi kauniečių pinigais atidavinėja, bet kai noriu į areną patekti, reikia bilieto, kurio...neįperku pensijoj. Tai ko čia džiaugtis?

nuomone

nuomone portretas
kas iš to lankomumo, jei prasta atmosfera ten

ALGIS

ALGIS portretas
Pinigai ARENAI BUVO PAIMTI IŠ '' KELIŲ FONDO'' ,DĖL TO Kaune buvo prasta kelių būklė
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių