Basomis – per pievą ir senamiesčio grindinį

Šią savaitę į pirmąjį projekto susitikimą "Basas Kaunas" atvyko aštuoni žmonės. Pasak dalyvių, laiką komanda praleido labai smagiai, todėl ateityje tikimasi sulaukti ir didesnio smalsuolių būrio.

Kelionės bet kokiu oru, ekskursijos, smagūs pokalbiai, nauji potyriai. O jeigu visa tai – basomis kojomis? Tai siūlo padaryti projekto "Basakojis" rengėjai – režisierius, animatorius Tadas Sokolovas ir šokių mokytojas, reklamų kūrėjas Rytis Druskinis.

Šią savaitę į pirmąjį projekto susitikimą "Basas Kaunas" atvyko aštuoni žmonės. Pasak dalyvių, laiką komanda praleido labai smagiai, todėl ateityje tikimasi sulaukti ir didesnio smalsuolių būrio: "Praeiviai žiūri ir šypsosi, pagiria, pamojuoja, parodo "liuks" ženklą, tačiau prisijungti kol kas dar bijo."

Paklausti, ką veikė per pirmąjį susitikimą, dalyviai prisipažino tiesiog džiaugęsi ėjimu Kauno centru ir senamiesčiu, aplankė visus fontanus.

"Visos detalės apie tai, ką veikėme, lieka basakojams, bet duosiu užuominą – susitikimas baigėsi 4 val. ryto po žvaigždėtos kelionės į Trakus," – įspūdžiais dalijosi organizatorius.

Pagrindinė projekto mintis – skatinti žmonių mokėjimą džiaugtis paprastais dalykais, kurie dažnai būna užmirštami. "Žmogus gali tiek daug pajausti: šalto ir šilto, kieto ir minkšto, kiekvienas pojūtis ir žingsnis basomis yra unikalus", – teigė R.Druskinis.

Pasak rengėjų, basakojų susitikimus planuojama rengti visais metų laikais tiek Kaune, tiek Vilniuje: "Ką veiksime – tiek toli dar neplanuojame. Tačiau buvo idėjų apie šokius basomis, ėjimą į kiną, važiavimą dviračiais ir galbūt net stovyklas."


Šiame straipsnyje: Basakojiskaunasrenginiai Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

organize

organize portretas
Tie organizatoriai pėdu fetisai :D

Tadas Nefuj

Tadas Nefuj portretas
Neskrepliuok ir kitiems neleisk skrepliuoti ir vaiksciosim svariu grindiniu basomis.

Fui

Fui portretas
Vaikščioti basomis priskrepliuotu grindiniu?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių