„Bajorkiemis city“ rengia mafijos vakarėlį

  • Teksto dydis:

Išskirtinėje vietoje greta Kauno muzikinio teatro – modernaus pastato, jaukaus kiemelio ir Malūnininko bokštelio ansamblyje – veikiantis restoranas "Bajorkiemis city" sutikti 2018-uosius kviečia įspūdingai. Jaučiatės panašus į Doną, šeimos bosą? Norėtumėte įsikūnyti į Boni ar Klaidą? Naujametis vakarėlis Retro Mafia Party stiliumi laukia jūsų ir jūsų draugų.

Keis pavadinimą

Šiomis dienomis, kai taip norisi su kolegomis išlydėti senuosius ir pasitikti Naujuosius metus, restorane "Bajorkiemis city" itin daug šurmulio, juoko, muzikos, šokių. Tai nuostabi vieta įmonių vakarėliams.

"Esame šiuolaikiškas restoranas, kuriame vienu metu gali linksmintis iki 200 žmonių, todėl mes itin patrauklūs didelėms kompanijoms, turistų grupėms, įmonėms. Džiaugiamės, kad esame vis labiau vertinami: kalėdinius vakarus restorane vis dažniau rengia ne tik lietuviai, bet ir Lietuvoje veikiančios užsienio įmonės", – kalbėjo restorano vadovė Viktorija Gedvilaitė.

I.Kanto ir Kęstučio gatvių sankirtoje įkurtas maitinimo ir pramogų kompleksas "Bajorkiemis city" netrukus oficialiai vadinsis "Bokštu", mat lankytojai šį restoraną taip vadinti jau įprato.

"Taigi pavadinimas keisis iš esmės mūsų klientų pageidavimu, – juokiasi V.Gedvilaitė. – Bet kertiniai dalykai išliks tie patys: daugybė europietiškos virtuvės patiekalų, nuotaikinga programa, teminiai vakarai, degustacinės vakarienės, ypatingos erdvės ir labai patraukli kaina. Tai yra mūsų koziriai, mūsų vizitinė kortelė, ir tai puikiai žino mūsų klientai."

Išskirtinė vieta

Šiame restorane prieš didžiąsias metų šventes ar iš karto po jų mėgsta susiburti ne tik šimtą ar porą šimtų darbuotojų turinčios įmonės, bet ir mažesni kolektyvai.

Jeigu darbuotojai įmonės vakarą nutaria rengti bendroje restorano erdvėje penktadienį ar šeštadienį, jie kartu su kitais lankytojais gali klausytis gyvos muzikos, pagal ją linksmintis nieko už tai nemokėdami.

Mažesnės, iki 20 žmonių, kompanijos dažnai pageidauja uždaros, autonomiškos šiam restoranui priklausančios erdvės, įkurtos XVI a. menančiame Malūnininko bokštelyje. Jame įrengtas baras ir pokylių salytė yra unikali vieta, kitos tokios nerasi visame mieste.

Viduramžių ir šiuolaikiško stiliaus derinys sukuria išskirtinę atmosferą ir idealiai tinka nedideliems kolektyvams ar draugų ratui, norinčiam praleisti jaukų vakarą tokioje vietoje, kur XXI a. junti viduramžių alsavimą.

Restorano pasididžiavimas

Vadovė V.Gedvilaitė akcentavo, kad restoranas išsiskiria ne tik išskirtine vieta ir galimybe atskirose menėse individualiai aptarnauti įvairius pokylius, šventes, renginius, suburiančius nuo 10 iki 200 žmonių, bet ir puikiais patiekalais.

"Mūsų restorane dirba net keli aukšto lygio šefai, kurie geba pasiūlyti klientams tiek šventinius patiekalus, tiek kasdienius valgius, atitinkančius aukščiausią lygį. Kiekvienas, pas mus vaišindamas savo svečius, galės didžiuotis juos pasikvietęs į aukšto lygio restoraną, o sąskaitą gaus labai patrauklią", – pabrėžė "Bajorkiemis city" vadovė.

Prisipažinkime, juk kiekvienas slapčia svajojome virsti bebaimiu gangsteriu arba žavia, kiek paslaptinga ir kartu nutrūktgalviška jo drauguže?

"Tuo mūsų restoranas labiausiai ir didžiuojasi, – kalbėjo V.Gedvilaitė. – Lietuvos restoranų kultūrai vis drąsiau žengiant Vakarų restoranų kultūros keliu, ne tiek svarbu tampa restorano išorinis grožis, kiek patraukli kainodara ir patiekalų kokybė."

"Mūsų misija, – tęsė restorano vadovė, – aptarnauti didelį klientų ratą, siūlant net aukščiausio lygio patiekalams žemas kainas. Aukodami pelningumą siekiame įgyvendinti maitinimo įstaigos, džiuginančios puikiais valgiais ir tuo pat metu kiekvienam įkandamomis kainomis, idėją."

"Mūsų restoranas yra ir bus toks, kuriame jaukiai, šiltai, linksmai praleidęs laiką ir puikiai pavalgęs jausis tiek išskirtinio skonio gurmanas, tiek šeimos su vaikais, tiek jaunimas, tiek solidaus amžiaus žmonės", – kalbėjo V.Gedvilaitė.

Jūs – Al Capone?

Vienas įspūdingiausių restorano "Bajorkiemis city" metų teminių vakarų (o jų, pačių spalvingiausių, per metus surengta nemažai) bus, be abejo, Naujųjų sutikimas.

Vakaro, kuriame lauks ir ypatingas šventinis meniu, ir muzika, ir šokiai, ir žaidimai, tema irgi ypatinga: mafija. Tokia, kokią pažįstame iš retro nuotraukų, filmų, televizijos serialų. Prisipažinkime, juk kiekvienas slapčia svajojome virsti bebaimiu gangsteriu arba žavia, kiek paslaptinga ir kartu nutrūktgalviška jo drauguže? Vakaras restorane "Bajorkiemis city" leis įgyvendinti tokią svajonę.

Linksmybėms diriguos restorano personalas ir renginio vedėjas Karolis Tiškevičius, siautulingą nuotaiką kurs vokalistas Ričardas Banys, o vakaro tema – "Mafija", kurios nariais kviečiami būti visi kartu švęsti susirinkę svečiai, reiškia, kad bus tikrai karšta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klientas

Klientas portretas
Skanu Bajorkiemy

atsakymas

atsakymas portretas
Ritule, vienos klaidos ir rašyboje ir žiniose..

pjuklas 8

pjuklas 8 portretas
Tai, kad jie ir taip susije su mafija, tas laisves alejos sloikas ir yra mafijos lizdas!!!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių