Baigėsi tradicinis konkursas „Su atšvaitu – saugus ir madingas“

  • Teksto dydis:

„Su atšvaitu – saugus ir madingas“ – tradicija tapęs konkursas, kasmet iš Kauno apskrities mokyklų, kitų švietimo įstaigų vaikų (vaikų dienos centrai, vaikų globos namai ir kt.) pritraukiantis vis daugiau mokinių, vyko ir šiemet. Komandos ne tik pristatė savo kurtas drabužių, rankdarbių kolekcijas, bet ir atskleidė atšvaito efektyvumą ir prasmę.

S.Daukanto mokykloje vykęs šio konkurso finalas pritraukė dešimtis moksleivių iš įvairių ugdymo įstaigų. Kompetentinga komisija, sudaryta iš Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnės, „Vyčio komisarai“ atstovo, lenktynininko Ramūno Čapkausko, „Inži“ dizainerės Ingridos Žitkuvienės ir „Auto ABC“ vadovės Rūtos Čiutelytės, atsakingai sprendė, kas šiais metais atšvaito motyvą panaudojo geriausiai.

Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad I-oji vieta atiteko Povilo Plechavičiaus kadetų licėjus komandai „Kadetas“. Originaliausia komanda tapo Pagynės vaikų globos namų komanda „Pagyniukai“, madingiausia – Užusalių pagrindinė mokykla komanda „Užusaliečiai let's go“, o geriausiai atskleidė temą – J. Urbšio katalikiška pagrindinė mokykla komanda „Mažieji genijai“.

Pareigūnai dėkoja visiems susidomėjusiems ir kartu atkreipusiems dėmesį, kad atšvaitas ne tik reikalingas, bet galintis būti ir labai madingu.

Renginį jau ne vienerius metus organizuoja ir vykdo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių