Automobilių vagysčių Kaune nemažėja

Kaune įsisiautėjo automobilių vagys – per savaitę ilgapirščiai nuvarė devynis automobilius.

Pramonės prospekte buvo pavogtas piliečiui A. K., gimusiam 1962 m., priklausantis 2003 m. laidos automobilis „Seat Alhambra“. Transporto priemonės savininkas patyrė 13 500 litų žalą.

Rugpjūčio 1-ąją buvo gautas Kirgizijos piliečio R.  I. pareiškimas, kad liepos 27 dieną Palemono gatvėje pavogtas 2001 m. laidos automobilis „Man“ su priekaba „Schmitz“. Automobilį su priekaba policijos pareigūnai rado Kaune, Pyvesos gatvėje.

Dėl abiejų vagysčių Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Primename, kad liepos 27 dieną policijos suvestinėse buvo užfiksuotos trys automobilių vagystės, kurių metų pavogti „Honda Civic“, „Audi A6“, „Mazda 6“.

Liepos 28 dieną  – dar dvi vagystės. Buvo apvogtas bendrovės „DNB lizingas“ priklausantis automobilis „Ford Transit“, o V.Krėvės g. automobilio savininkas pasigedo sidabrinės spalvos „VW Phaeton“.

Liepos 29 dieną Plento g. pavogtas „Citroen“, o Prancūzų g. automobilis „Ford Galaxy“.


Šiame straipsnyje: vagystėsautomobilių vagystės

NAUJAUSI KOMENTARAI

TIESA

TIESA portretas
TOL KOL BUS UZSAKYMU, BUS IR VAGYSCIU.CIA PAPRASTA MATEMATIKA, REIKIA BAUSTI IR TUOS KURIE ,,NEZINOJO" PIRKDAMI KAD JIS VOGTAS.KOL PER PASIENI, UZ KYSIUS,I RUSIJA BUS PRALEIDZIAMOS VOGTOS MASINOS, MASINVAGIAI YURES IR DARBO IR UZDARBIO!!!!!!!!!!!!!!!

jk

jk portretas
Pirma vagystė turi būti ir paskutinė,metas vagims rankas kapoti.Dabar kai bausmės simbolinės ko nevogti?

Buzukis

Buzukis portretas
1) Automobiliai vagiami, nes srotai ir detalių pardavėjai visiskai netikrinami (Teko pirkti kelias detales devetas iš žmonųi, tai pas juos garaže prikrauta tik buferiai, veidrodeliai, parktronikai, airbag'ai ir faros su posukiais, automobiliu kebulu nei iš tolo nesimato aplink) 3) Pasienio kontrole, nes autopliuse pilna nauju sudegusiu automobilius is JAV, kurie yra tik pelenu kruva taciau turi dokumentuis. Faktas kad pirkejas dokumentuis naudos legalizuoti vogta transporto priemone. 4) kai bausmes uz vagystes simbolines tai ir vagiu yra, bet svarbiausia pazaboti pirkejus, va tada ir pardaveju nebeliks.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių