Atviras šulinys gąsdina gyventojus

Judrioje gatvėje atsivėręs šulinys neramina praeivius ir vietos gyventojus. Jų teigimu, pavojingos vietos niekas nesutvarko jau kelias savaites.

K.Baršausko ir Naručio gatvių sankirtoje jau porą savaičių žioji pavojingas šulinys. Kauniečiai pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuotas sulaužytas betoninis šulinio dangtis. Netoli šios vietos gyvenanti Laima spėliojo, kad dangtį galėjo sulaužyti gal per kokią avariją ant jo užlėkęs automobilis, nes matyti, kad jis gerokai sulankstytas. Žmogus rankomis neįstengtų taip sugadinti konstrukcijų.

"Pavojingas šulinys yra visai šalia pėsčiųjų tako, pro čia eina daug žmonių. Dabar, kai staigiai pašąla ar pasninga, bet kas ten gali įkristi. Nors dalis šulinio atrodo kažkuo uždengta, bet yra skylė, kur gali koją nusilaužti ar kitaip susižeisti. Toks atviras šulinys jau kokias dvi savaites taip žioji, niekas nesutvarko", – piktinosi kaunietė.

Savivaldybės atstovai tikino, kad į gyventojų pranešimus visada reaguojama operatyviai, tačiau jei niekas nepraneša apie susidariusią situaciją, šulinys gali žiojėti ištisus metus.

"Esame dėkingi kauniečiams, kurie, pamatę atvirus šulinius, nedelsiant informuoja miesto avarinės tarnybos dispečerinę. Norėdami operatyviai spręsti kasdien kylančias problemas, mes negalime išsiversti be kauniečių pagalbos. Esant panašioms situacijoms, bendrovės "Kauno švara" darbuotojai gavę informacijos apie pavojingą vietą ją aptveria, o atsakingos tarnybos (šiuo atveju už šulinį atsakinga bendrovė "Kauno vandenys") ją sutvarko", – komentavo Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Pastebėjus atvirą šulinį, gatvėje atsivėrusią gilią duobę ar kitus pavojų žmonių sveikatai keliančius gedimus, avarines situacijas mieste, prašoma apie tai informuoti bendrovės "Kauno švara" dispečerius. Tai galima padaryti nemokamu telefonu 880 00 011 ar el. p. miesto.dispecerine@svara.lt.

Visi skambučiai registruojami ir nukreipiami atsakingoms tarnyboms. Dispečerinė dirba ištisą parą, septynias dienas per savaitę, todėl laiku užregistravus avarinę Kauno vietą galima išvengti skaudžios nelaimės ir padėti greičiau sutvarkyti pavojingas vietas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
reiktu sudaryt darbo grupe. (cia pradziai). dar ko gero teks kviest nepriklausomus ekspertus is sirijos (tai salis pasizyminti kvalifikuotais specialistais). arba trecias variantas(neimanomas) - uzpirdolint ant virsaus dangti.

Anonimas

Anonimas portretas
tipo nežino kad šulnių dangčius traiško kaip ir plyteles ne kas kiti o traktoriai kurie tipo šluoja šaligatvius . Alaušo g. nužudė žmogų su tokia betvarke ir atvirais šulniais , o policija su med ekspertu dar nuslėpė kad pas žmogų galva buvo prakirsta , atsisakė daryt ekshumaciją kad tuo įsitikint . Registrų centro darbuotojos taip sutvarkė turto dokumentus po kelių dienų po žmogaus mirties mirusysis liko be nekilnojamo turto kuri per savaitę laiko kiti asmenys perpardavė per kelias rankas .Teismas tokias darbuotojas išteisino . O registrų centro direktorius dar jas pareigose pakėlė . Va jums Lietuva .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių