Atskilę socialdemokratai taryboje įkūrė naują frakciją

Ketvirtadienį prieš tarybos posėdį Gintautas Labanauskas paskelbė, kad įkuriama nauja frakcija „Dirbame Kaunui“.

Frakcijos seniūnu tapo G.Labanauskas. Frakcijos nariai – Artūras Orlauskas ir Antanina Medvievedienė. Anksčiau jie buvo socialdemokratų partijoje ir frakcijoje.

Spalio pabaigoje G.Labanauskas paskelbė stabdantis savo aktyvią veiklą Socialdemokratų partijoje. Po kelių dienų partijos vadovybė G.Labanauską pašalino iš partijos.

A.Orlauską pašalinti iš partijos rekomendavo Socialdemokratų Etikos ir procedūrų komisija. Partijos prezidiumas lapkričio 7 d. A.Orlauską pašalino iš partijos.

A.Medviedevienė kartu su G.Labanausku paskelbė stabdanti savo veiklą Socialdemokratų partijoje.

Šešias vietas taryboje per rinkimus gavę socialdemokratai, gelbėdami frakciją, priėmė iš partijos Tvarka ir teisingumas išėjusį ir Artūro Zuoko judėjimo nariu tapusį Židrūną Garšvą. Kęstučio Kirščiūno, Valio Venslovo ir Orintos Leiputės iniciatyva taryboje įkurta Jungtinė socialdemokratų ir nepartinių frakcija.


Šiame straipsnyje: Labanauskassocialdemokratai

NAUJAUSI KOMENTARAI

barankinas

barankinas portretas
Labansukas+Labanasukas=Labanauskas

Laban

Laban portretas
Labansukas, Labanasukas ar Labanauskas? A.orlauskas ar A.Orlauskas? Būtų malonu sulaukti straipsnių be gramatinių klaidų

babytė

babytė portretas
Kam tai naudinga,tikriausia, tik jums patiems ponai Labanauskai ar Orlauskai, jei jau net iš partijos gretų išmetė, tai susipraskit, kokiam dar Kaunui jūs galite dirbti, tiek "prisidirbę", matyt, tik sava kišenė rūpi.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių