Atsistatydino ilgametis P. Mažylio gimdymo namų vadovas

  • Teksto dydis:

Skandalo purtomi Kauno P. Mažylio gimdymo namai liko be ilgamečio vadovo – nuo sausio 31 d. iš šių pareigų pasitraukė Eugenijus Valasevičius, rašo 15min.lt.

Laikinai jo vietą užėmė ilgametė Ginekologijos skyriaus vedėja Irena Tumelionienė. 

E.Valasevičiaus pasitraukimo priežasčių I.Tumelionienė teigia nežinanti. Gimdymo namuose jis, anot gydytojos, išdirbo apie 44-erius metus, iš kurių net 28-erius metus – įstaigos vadovu.

I.Tumelionienė tikino nieko apie Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) tyrimo eigą nežinanti. Abu darbuotojai, kuriems iki šiol buvo pateikti įtarimai, P.Mažylio gimdymo namuose vis dar dirba. 

Skandalas kilo po to, kai pernai spalį P. Mažylio gimdymo namuose gimdyvė turėjo sumokėti už nejautrą 80 eurų, nors ši procedūra yra kompensuojama valstybės. Pacientė taip pat tvirtino negavusi apmokėjimą patvirtinančio čekio. Dėl šio įvykio STT lapkričio pradžioje pradėjo tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gimdžiusi

gimdžiusi portretas
Visi malonus ir maloniai šypsosi, privalai duoti pinigėli, kitaip elgsis ne taip maloniai ir palata bus prasta ir jai kas nutiks ateis surauktom nosim...teko mokėti ir man, atėjo išsireikalavo anesteziologė...palikau apie 700lt ...epydurinis ir gydytojai...dar ilgai teks mokėti, nes privalai ,kitaip gali vaikas mirti arba abu...turėjau skaudžios patyrties su šitais maloniai aprašytais namais... du kartus gymdžiau,be kyšio geriau neeik...kokia tiesa bet tiesa gali liaupsinti ir meluoti išsijuose , kad nieko nemoka ,nieko neneša, netiesa. Tebunė jų tiesa, bet čia lietuva be ateities...sekmės

Grazina

Grazina portretas
Pas ši gydytoja gimdziau prieš 33 metus,ir po to ne kart teko lankytis,tai puikus žmogus,geras specialistas ir nieko į vokeliuose dėti nereikejo

Anonimas

Anonimas portretas
Dekinga paciente.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių