Atsinaujinęs pašto skyrius duris atvėrė Jonavos gatvėje

Šiandien „Lietuvos paštas“ atidaro atnaujintą Kauno 33-ąjį pašto skyrių.

„Šiuo metu „Lietuvos paštas" turi daugiau kaip 700 skyrių visoje Lietuvoje. Daugelio jų būklė nebeatitinka šiuolaikinių standartų, todėl stengiamės atnaujinti kuo daugiau paštų ne tik didžiuosiuose, bet ir mažesniuose miestuose“, – sakė Lietuvos pašto Tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė.

Iki šiol Rotušės a. 29 veikęs Kauno 33-asis paštas buvo perkeltas į naujas patalpas prekybos centre „Iki“ Jonavos g. 3. Perkėlus paštą į naujas ir šiuolaikiškai įrengtas patalpas, gyventojai pašto paslaugomis galės naudotis ilgiau. Darbo dienomis šis paštas veiks nuo 10 iki 20 val., šeštadienį–sekmadienį – nuo 10 iki 16 val.

Iš viso šiemet „Lietuvos paštas“ rekonstravo devynis skyrius: du Vilniuje ir po vieną Kaune, Klaipėdoje, Ukmergėje, Palangoje, Varėnoje, Naujojoje Akmenėje ir Rokiškyje.

Paštuose galima naudotis visomis įprastomis Lietuvos pašto teikiamomis paslaugomis: išsiųsti korespondencijos siuntas, siuntinius, pasinaudoti pasiuntinių paslaugomis, užsiprenumeruoti periodinių leidinių, sumokėti įmokas, mokesčius, pasinaudoti draudimo ar išperkamosios nuomos paslaugomis, pašto perlaida išsiųsti ar gauti pinigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

romas

romas portretas
visiskas melas. kas buvo tam naujame paste-patvirtins
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių