Atsargiai: prie Rotušės aikštės – nauji apribojimai vairuotojams

Prieš pusantro mėnesio Kauno miesto savivaldybės Eismo saugumo komisija nusprendė pakoreguoti transporto eismą prie Rotušės aikštės. Nauji ženklai čia pastatyti antradienį.

Vairuotojai turėtų būti budrūs, nes nebegalima iš Rotušės aikštės sukti į dešinę, Aleksoto gatvę.

„Ženklus užsakėme jau seniai. Sunku pasakyti, kodėl rangovai taip ilgai delsė", sakė Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Draudimas iš Rotušės aikštės sukti į Aleksoto gatvę galios ir darbo dienomis, ir savaitgalį nuo 10 iki 21 val. Šį pasiūlymą komisijai pateikė Rotušės aikštės draugija.

„Norime, kad aikštėje nors šiek tiek sumažėtų tarša, triukšmas, vibracija. Nuolatinis automobilių srautas kenkia ir pastatams: skilinėja sienos, langų stiklai“, – motyvus anksčiau vardijo draugijos atstovas Ričardas Mačiulaitis.

„Šiuo metu tranzitinis transportas Rotušės aikštėje yra nevaldomas reiškinys. Porą mėnesių stebėsime situaciją – jeigu sprendimas pasiteisins, nauji ženklai liks visam laikui“, – teigė Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas P. Keras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rezervatas

rezervatas portretas
diktuoja savo sąlygas ............vardan ramybės reikia laukti ir naujų apribojimų pėstiesiems , kad ''sumažėtų tarša,triukšmas,vibracija'' .............

dsfsf

dsfsf portretas
daunai , ir taip neimanoma nei isvaizuoti nei isvaizuoti is jos !

Blogai

Blogai portretas
Labai blogai. kas ten dabar darysis...
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių