Atsargiai: automobilių stovėjimo aikštelėje – didžiulė duobė

Kaune, šalia P.Lukšio gatvės 44-ojo namo esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, atsivėrė duobė. Vairuotojai, statantys savo automobilius šioje aikštelėje, turėtų būti itin atidūs.

„Šeštadienį trumpam užsukau į automobilių stovėjimo aikštelę, esančią P.Lukšio gatvėje, netoli „Rasos“ gimnazijos. Pamačiau, kad aikštelės pakraštyje žiojėja duobė. Todėl noriu perspėti vairuotojus, statančius automobilius šioje vietoje. Yra ir išsiblaškiusių, nelabai atidžių žmonių. Tokie gali įvažiuoti į atsiradusią duobę“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo P.Lukšio gatvėje gyvenantis kaunietis.

Pamačiau, kad aikštelės pakraštyje žiojėja duobė. Todėl noriu perspėti vairuotojus, statančius automobilius šioje vietoje.

Jis teigė, kad anksčiau šioje vietoje asfalto danga nebuvo įlūžusi.

Minima automobilių stovėjimo aikštelė yra šalia V.Landsbergio-Žemkalnio gatvės 2-ojo namo ir P.Lukšio gatvės 44-ojo namo. Duobė atsivėrė toje aikštelės pusėje, kuri yra arčiau V.Landsbergio-Žemkalnio g. 2-ojo namo.

Duobė niekuo neuždengta, neaptverta. Į ją prikritę nemažai medžių lapų, todėl neatidūs vairuotojai jos gali ir nepastebėti.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienaautomobilių stovėjimo aikštelėduobėP.Lukšio gatvėvairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Penktadienį šios duobės jau nebebuvo. Šalia jos Kauno vandenų šulinys.

taja

taja portretas
Duobes , duobes , kada jos baigsis?????

taja

taja portretas
O as , del duobes, Savanoriu pr. ir Gertrūdos gt sankryzoje ivaziavau i kitos mašinos šoną. gal ir kita mašina posūkyje pazeidė antros juostos skiriamą linija????
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių