Ateinantį sekmadienį – Kauno dviratininkų paradas

Dviračių mėgėjai yra kviečiami į šį sekmadienį, balandžio 22 d., vyksiantį Kauno dviratininkų paradą.

Renginio pradžia – 11 val. Laivės alėjoje, prie Miesto sodo. 11.15 val. dviratininkų kolona pajudės Kauno gatvėmis (Centras, Ž. Šančiai, Panemunė, Vičiūnai, Aleksotas, Senamiestis). Maršruto ilgis – apie 20 km. Pabaiga numatoma 13 val. Santakos parke.

„Dviratininkų kolona, lydima saugos tarnybos „Jungtis" ekipažo, važiuos miesto gatvėmis. Nepamirškite pasiimti kavos, arbatos, gaiviųjų gėrimų, sumuštinių. Renginys vyks bet kokiu oru, todėl pasirūpinkite tinkama apranga“, – skelbia parado organizatoriai.

Pirmasis Kauno dviratininkų paradas įvyko 2010 m. rugsėjo 19 d. Europos judriosios savaitės akcijos „Mieste be automobilio" metu. Kauno dviratininkų paradas sulaukė gerų atsiliepimų ir jau tampa tradicija paradą mieste rengti du kartus per metus – pavasarį ir rudenį.

Paradą organizuoja Kauno miesto savivaldybės administracijos Aplinkos apsaugos skyrius ir VšĮ „Dviratai".



NAUJAUSI KOMENTARAI

zzt

zzt portretas
o jie bus nuogi?

Linute

Linute portretas
Nors nuotrauką normalią būtumėt idėję... Kita vertus situacija mieste tragiška ne tik su gatvėm ir šaligatviais(šalgtavių jau nelikę,tik duobės).. Savaitgalį gatve važiuoti nėjo(nuo aleksoto kalno buksavo ratai), smėlio sąnašos, šaligatviu irgi kaip po smėlio dušo grįžau. sakykim jei prie 12 metų buvo vienas kitas dviratininkas, tai dabar masė, o važinėtis nėr kur. senamiestis kaip suprantu ir šiemet dviračio takų nepažymės,tai ten kaip ir negalima važiuote, ane?alekste tai mišios dviratininkams.

Dvirtininkas

Dvirtininkas portretas
Gera ta nuotrauka..Esme zodziai ne fotografija.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių