Areną užliejo „The Orchestra“ roko garsai

Penktadienio vakarą „Žalgirio“ areną užliejo britų grupės „The Orchestra“ ir simfoninio orkestro muzikos garsai.

Ne itin gausiai susirinkę gerbėjai išgirdo roko klasika tapusias dainas: „Evil Woman“, „Livin‘ Thing“, „Can‘t Get You Out Of My Mind“, „Mr. Blue Skye“, „Don‘t Bring Me Down“, „Calling America“ ir daugelį kitų hitų.

Į koncertą susirinko daugiausiai vyresnio amžiaus publika, matyt, menanti auksinius grupės gyvavimo laikus.

Grupė, kurią sudaro „Electric Light Orchestra“ ir „ELO Part II“ vyrukai, muzikos mylėtojus džiugina jau daugiau nei 40 metų. Birmingemo mieste susibūrusi grupė pasaulyje išgarsėjo tuo, kad kurdama roką pradėjo naudoti klasikinei muzikai būdingas aranžuotes ir instrumentus. Pasaulyje yra nupirkta daugiau nei 50 milijonų albumų ir antra tiek grupės singlų.

Šis koncertas – legendinių muzikantų turo po Rytų Europą dalis. Lapkričio pradžioje koncertavę Baltarusijoje, ryt „The Orchestra“ sveikinsis su savo gerbėjais Klaipėdoje, o vėliau keliaus į Ukrainą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Kokia cia E.L.O. Vienintelis smuikininkas Mikas Kaminskis likes... Sakyciau Jeff Lyne-as butu, tai suprasciau, nes jis grupes vadas buvo. Cia tas pats kaip Deep Purple atvaziuotu su Rogeriu Gloveriu ir vadintusi tokiu pavadinimu.

Tiesa

Tiesa portretas
Na bet Rimai nesakyk, koncertas buvo neblogas. Graziai sugrojo ir sudainavo, maloniai ir greitai laikas prabego.

Audrone M.

Audrone M. portretas
Na koncertas gal ir neblogas buvo, bet "programa" prieš koncertą tai nustebino. Atvaziavome su mašina 19 val 40 min. Ir patyrėme jog visi koncerto klausytojai "lygūs, bet kai kurie lygesni už kitus", vieniems buvo galima pasistatyti automobili prie Žalgirio arenos pustuštėje aikštelėje, kitus siuntė apsaugininkai Akropolįn.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių