Ar prie „Žalgirio“ arenos švartuosis „Raketos“?

Savivaldybėje surengtame pasitarime dėl pontoninės prieplaukos įrengimo prie "Žalgirio" arenos užsiminta ir apie "Raketos" tipo laivus.

Savivaldybė pontoninei prieplaukai įrengti jau yra numačiusi skirti pinigų.

Planuojama, kad prie pontoninės prieplaukos galėtų švartuotis vadinamosios "Raketos". Šių laivų išlaikymas bendrovei „Nemuno linija“ kainuoja apie 400 tūkst. litų per metus.

Keleivių vežimas neatsiperka, tad žadama ieškoti būdų bendrovei padėti. Daug transporto įmonių yra dotuojamos iš valstybės ar savivaldybių biudžetų. Bus svarstoma, ar dotacijų nenusipelno ir „Nemuno linija“.

„Savininkai jau ieško laivų pirkėjų užsienyje, bet mes svarstysime galimybes, kurios padėtų juos išlaikyti Kaune“, – žadėjo Kauno miesto mero pavaduotojas Kęstutis Kriščiūnas.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimietis

kaimietis portretas
sitos senutes "raketos" yra geris siai dienai, kas nors syki yra plaukes marsrutu kaunas-nida zino apie ka as blevyzgoju! galeciau net prabalsuot arba uzmesti parasa jei tai padetu atgaivinti sita visa reikaliuka :)

uz

uz portretas
Zinoma,kai miestas turi tokias puikias galimybes,butina isnaudoti turizmui ir musu vandens telkinius.Dziugu skaityti,kad miestas tik atsigaus.

benderis

benderis portretas
vėl pinigai į balą, taigi turėjo prieplauką, bet reikėjo Vilniui pusvelčiui parduoti. Na nėra Kaune normalių šeimininkų.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių