Apribota prekyba alkoholiu dar dviejuose Kauno baruose

Kauno savivaldybės taryba antradienį apribojo prekybą alkoholiu dar dviejose įstaigose – jose prekiauti alkoholiu bus galima tik dienos metu.

Taip pat sprendimais patikslinti du ankstesni sprendimai, apribojus prekybą alkoholiu dviejų maitinimo įstaigų baruose. Sprendimai pakeisti atsižvelgus į tai, kad tuo pačiu adresu veikia ne tik barai, bet ir maitinimo įstaigos, kuriose naktinė prekyba nevykdoma.

Anksčiau taryba jau yra uždraudusi prekybą alkoholiu keturiolikoje įstaigų, dešimt jų sprendimą apskundė Kauno apygardos administraciniam teismui ir paprašė taikyti apsaugos priemones, kol bus priimtas sprendimas.

Kaip BNS sakė teismo administracijos sekretorė Laura Mukaitė-Snarskė, teismui atmetus prašymus, jie apskųsti Vyriausiajam administraciniam teismui. Sprendimų bylose teismai kol kas nėra priėmę.

Kaip pranešė savivaldybė, Viešosios tvarkos skyriaus atstovai patikrinimo metu nustatė, kad beveik visos alkoholio prekyvietės, įsigaliojus prekybos laiko ribojimams, apskritai užsidarė.


Šiame straipsnyje: Kauno baraiprekyba alkoholiu

NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
juodvarniu pats didziausias kioskas t y dvaras is visu girdyklu

kauniete

kauniete portretas
sluot is miesto girdyklas jie is pelno tunka o girtuokliu vaikai pusbadziu gyvena kur girdyklos uzsidare kaimynai rankomis ploja ir dekoja tokiam sprendimui

dalia

dalia portretas
Tai gerai nepernesu girtu zmoniu ir gerimo imoniu, susiberanciu is zmoniu nelaimiu pinigus, kaip ir is vaistu pardaveju, raso keikia , bet padetis nesikeicia.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių