Apmokestinus prospektą – ribojimai ir „Žalgirio“ arenos aikštelėje

  • Teksto dydis:

Nuo rugpjūčio 1 dienos apmokestinus kauniečių pamėgtą, iki šiol nemokamą parkavimo zoną Kaune – Karaliaus Mindaugo prospektą – automobilių parkavimas bus ribojamas ir prie Kauno „Žalgirio“ arenos ne tik arenoje vykstančių renginių metu, bet ir visomis darbo dienomis.

„Žalgirio“ arenos pranešime rašoma, kad tokį nepopuliarų sprendimą teko priimti dėl galimai ypač ženkliai išaugsiančių automobilių srautų Nemuno saloje, kuriems suvaldyti patekimo į automobilių aikštelę ribojimas tapo vienintele galima išeitimi. Teigiama, kad tai palaikys tinkamą ir efektyvų saugumą „Žalgirio“ arenos prieigose bei užtikrins viešąją tvarką.

Automobilius prie „Žalgirio“ arenos ir toliau statyti galės „Žalgirio“ arenoje nuolat veikiančių nuomininkų darbuotojai ir klientai, kurių srautai per dieną siekia keturženklį skaičių. „Žalgirio“ arenoje veikia sporto ir sveikatingumo klubas „Impuls“, kelis šimtus darbuotojų turinti duomenų valdymo bendrovė „Callcredit“, restoranas „Sala“ ir kiti nuomininkai.

Tiesa, prie „Žalgirio“ arenos ne renginių metu bus galima privažiuoti savaitgaliais, o darbo dienomis eismas bus ribojamas tik darbo valandomis. Visada „Žalgirio“ arenos stovėjimo aikštele ir toliau galės naudotis laikinai į miestą atvykstančių autobusų vairuotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bronius

Bronius portretas
Pastatė tiltus ir aikšteles už valstybės ir ES pinigus, dabar neleidžia statyti prie arenos arba mokėk......

Viciunia iš Šančiu

Viciunia iš Šančiu portretas
Atleiskit man senam,bet sumažinti automobilių statymą gatvėse anksčiau statydavo ženklą ,,SUSTOTI draudžiama".Dabar matomai kitaip.Pinigai valdo visus.Mani,mani,mani....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių