Apmokestintoje aikštelėje duobes pakeitė naujas asfaltas

Apmokestinus Savanorių prospekte automobilių stovėjimo vietas, pasipylė skundai apie duobėtas aikšteles. Kelininkai ramina: nauju asfaltu jau pakvipo.

Po miesto tarybos sprendimo, visos Savanorių pr. aikštelės įtrauktos į žaliąją zoną, kur valandai palikti automobilius kainuoja 0,3 euro. Į apmokestintą zoną pateko ir aikštelė, esanti ties Savanorių pr. 379 įsikūrusia turgaviete. Čia nuo seno žmonės buvo įpratę trumpam stabtelėti ir užbėgti nusipirkti reikiamų produktų, tad aikštelėje būdavo daug automobilių, bet jie greitai keisdavosi.

Prieš mėnesį į portalą kauno.diena.lt kreipėsi pasipiktinę kauniečiai. Jie tikino, kad ties šiuo turgumi valdininkai apmokestino aikštelę, tačiau duobes paliko.

"Niekaip nesuprantu, už ką šioje vietoje reikia mokėti? Ar neturėtų pirmiau sutvarkyti, o po to imti mokestį už stovėjimą? Dabar atvažiuoji, o ten – didelės duobės, o jose dar daugiau duobelių. Ir turgaus vadovybė negali prieigų tvarkyti, nes tai ne jų žemė. Buvo kažkada sauso asfalto turgaus valdytojai užpylę, bet tai buvo labai laikina", – tąkart piktinosi "Kauno dienai" paskambinęs Vidmantas.

Savivaldybės įmonės "Automobilių stovėjimo aikštelės", kuri atsakinga už vietinę rinkliavą mieste, vadovas Justas Limanauskas tuomet tikino, kad aikštelė bus išasfaltuota artimiausiu metu. Praėjo beveik visas mėnuo, kai ties Kalniečių rajone esančiu turgeliu pasirodė kelininkai. Kauniečiai portalą kauno.diena.lt informavo, kad penktadienį čia jau pakvipo nauju asfaltu.

„Taip ir galvojome, kad asfaltuos, nes prieš kelias dienas didžiausias duobes užlopė“, - pastebėjo pro šalį ėjęs Juozas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tatjana

Tatjana  portretas
ar ilgam tas asfaltas ? seni darbuotojai kurie mokėjo dirbti matit pensijoje o dabartiniai ,,,,,, Savanoriu pr. nuo Kipro-Petrausko tokios duobės nusėdusio asfalto ir iki pat Laisvės al. vien lopai ir bangos tik nuemė užrašus "Kaunas tvarkosi" .... 3 metai praejo kalnas nuo savanoriu lyg jam 50 metų

jo

jo portretas
V.Matijošaitis kietas, kupčinskėlis - minkštas.

Didziausia Kauno parkavimo geda

Didziausia Kauno parkavimo geda portretas
Yra automobiliu aikstele prie Kauno pilies, prie restorano Žemyn upe. Tuose krateriuose parkuojasi ir turistiniai autobusai, kuriu keleiviai skleidzia po pasauli zinia apie Kauna.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių