Apleistos krepšinio aikštelės: ir be lankų, ir be lentų

Kaune yra daug gerų, tvarkingų krepšinio aikštelių, kuriose nuolat žaidžia vaikai, paaugliai, jaunuoliai. Tačiau netrūksta ir apleistų aikštelių - tiek prie mokyklų, tiek daugiabučių namų kiemuose.

Ankstesniais metais mieste daug kur buvo pastatyti krepšinio stovai su lenta ir lanku. Krepšinio stovai  miegamuosiuose Kauno rajonuose išlikę iki šių dienų, tačiau lentos daugelyje vietų išlaužytos, suskilusios, lankai nuimti.

Yra krepšinio stovų, kurie stūkso be lentų jau seniai. Juos vertėtų pašalinti, nes tose vietose mėtyti į krepšį būtų labai jau nepatogu.

Tačiau kur kas daugiau pastebėjau krepšinio aikštelių, kuriose yra lentos, o trūksta tik lankų. Jų nėra ir prie kai kurių mokyklų. Pritvirtinti naujus lankus nėra labai brangu, reikia tik noro. Sportuoti mėgstantys  jaunuoliai labai apsidžiaugtų, jei krepšinio aikštelės būtų atnaujintos – pakeistos ar sutvirtintos lentos, uždėti nauji krepšinio lankai, užkabinti tinkleliai.

Kaip atrodo apleistos Kauno krepšinio aikštelės? Pasižiūrėkite nuotraukose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

džiaukitės

džiaukitės portretas
džiaukitės, kad dar turit aikšteles vaikų sportui. o prie mūsų namo sunaikino krepšinio aikštelę ir pastatė daugiabutį namą

...

... portretas
Kam ta vakardiena gali rūpėt - va, jau baseinų pristatėm, dabar reiks irklavimo kanalus kast. :/

Aleksotas

Aleksotas portretas
Gatvės tvarkomos, bus sutvarkytos ir krepšinio aikštelės.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių