Apklausa: ar reikalinga bendra informacinė platforma jaunimui?

  • Teksto dydis:

Kaunas dažnai tituluojamas jaunimo miestu. Tai lemia ne tik gausėjanti studentija, bet ir aktyvi jaunimo organizacijų veikla, iniciatyvūs jauni Kauno gyventojai. Jau kuris laikas svarstoma sukurti platformą internete, kuri apjungtų jaunimui teikiamas paslaugas ir visą aktualią informaciją. Prieš priimant galutinį sprendimą, nutarta surengti visuomenės apklausą pasiteiraujant kauniečių nuomonės.

„Siekiame, kad jauniems žmonėms skirtos paslaugos būtų ne tik kokybiškos, bet ir kuo plačiau prieinamos. Šiai dienai visa informacija išsibarsčiusi ir gana padrika, todėl norime ją visą surinkti ir patalpinti vienoje patogiai prieinamoje vietoje. Jaunatviškam miestui rūpi jaunimo nuomonė“, – sakė Kauno miesto mero pavaduotojas Andrius Palionis.

Pasak vicemero, savivaldybė nori, kad šiuo klausimu sprendimai pilnai atitiktų tikslinės auditorijos – jaunimo – poreikius. Planuojama, kad naująją svetainę sudarytų kelios pagrindinės sritys apie jaunimo darbą ir užimtumą, paslaugas bei organizacijas, neformalų  švietimą ir sportą, savanorystę, atvirąjį darbą su jaunimu, renginius, projektus ir programas. Tačiau visi apklausos dalyviai gali siūlyti ir savo papildomas idėjas bei dalintis įžvalgomis.

Visi 14-29 metų amžiaus Kauno miesto gyventojai kviečiami iki lapkričio 26 dienos atsakyti į trumpą vos 7 punktų apklausą. Anketą galima užpildyti internete.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas

Edmundas portretas
Koročė ta prasme nerealiai jaunimas gauna visą informaciją iš telefonų ,- vau geras .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių