Apdovanoti geriausi Kauno policijos sportininkai: nieko nėra neįmanomo!

  • Teksto dydis:

Kovo 29 d. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai rinkosi į sportininkų apdovanojimų ceremoniją. Kauno apskrities policijos pareigūnų komanda šiais metais buvo išrinkta, kaip geriausia 2018 metų Lietuvos policininkų sporto komanda.

Ankstyvą penktadienio rytą Kauno apskr. VPK viršininkas Darius Žukauskas pasveikino visą gausiai susirinkusių sportininkų būrį, dėkojo visiems už jų atsidavimą ir nuolatinį užsidegimą siekti geriausių rezultatų: „Tokie rezultatai pasiekiami per sunkų darbą, kuris turi būti atliekamas kiekvieną dieną, o ji visuomet turi prasidėti su trimis „n“ raidėmis: nieko nėra neįmanomo. Nei vienas jūsų negailite savęs, vardan puikių komandos rezultatų kartais net aukojate ir save, ir savo sveikatą. Didžiuojuosi kiekvienu jūsų ir nuoširdžiai dėkoju už tokią stiprią ir darnią Kauno apskrities policijos sportininkų komandą. Taip pat didžiulė padėka Lietuvos policijos mokyklos instruktoriams, padedantiems ugdyti šiuos Kauno apskrities policijos talentus!“.

Viršininkas Darius Žukauskas kartu su Lietuvos policijos mokyklos Profesinių įgūdžių valdybos 2-ojo skyriaus vyriausiuoju specialistu Antanu Gelažiumi sportininkams įteikė padėkas ir apdovanojimus. Išrinkti ir geriausi sportininkai, trys merginos ir trys vaikinai gavo specialius apdovanojimus. Po apdovanojimų pareigūnai prie arbatos ir kavos puodelio, bendraudami su viršininku ir instruktoriais, dalinosi įspūdžiais bei naujais tikslais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

4:30

4:30 portretas
Puse penkiu

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
O sveikino Lietuvos priešas darius zukauskas

Anonimas

Anonimas portretas
apdovanokit parnava juk jis jusu vadas terminatorius 1
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių