Apdovanoti aktyviausi Kauno apskrities policijos rėmėjai

  • Teksto dydis:

„Neabejokite – jūsų veikla yra matoma, vertinama ir yra itin svarbi. Mes dėkojame jums vardu tų žmonių, kurie saugūs grįžo namo, kurie net nežino, kad jūsų budrios akys stebi, kad miestuose ir rajonuose būtų saugu“, - sakė Kauno pareigūnai policijos rėmėjų pagerbimo renginio metu. Būtent jų dėka šiemet per pirmuosius devynis mėnesius Kauno apskrityje buvo nustatyti ir išaiškinti net 29 administraciniai nusižengimai bei sulaikyti 58 asmenys, įtariami nusikalstamų veikų padarymu.

Vakar, gruodžio 14 d., Kauno Šv. Arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje Viešosios tvarkos valdybos pareigūnai organizavo šventinį renginį, kurio metu apdovanota kelios dešimtys policijos rėmėjų. Trečius metus iš eilės rengiamas vakaras jau tampa tradicija. Policijos rėmėjai yra svarbi Lietuvos visuomenės dalis, kadangi policijos rėmėjai savanoriškai skiria savo laiką, prisidėdami kuriant saugią aplinką. Visus susirinkusius į šventinį vakarą sveikino policijos kapelionas Tomas Karklys: „Jūs esate čia tam, kad būtų padėkota už jūsų taurius darbus ir laiką atiduodamą kilniems darbams.“

Tokių iniciatyvių žmonių Kauno apskrityje yra net 260. Būtent vakar aktyviausiems policijos pagalbininkams buvo dėkota už jų pilietiškumą ir pagalbą, nustatant ir užkardant daromus teisės pažeidimus. „Mes kiekvienas kuriame aplinką, kurioje esame, todėl turime tobulėti, augti, padėti. Aš tikiu, jog išgelbėtos gyvybės, pagalba kitam ir atlikti geri darbai mus įkvepia ir skatina eiti tolyn, nebijoti naujų iššūkių“, – policijos rėmėjams sakė Kauno apskr. VPK viršininko pavaduotojas Darius Pliavga.

Kauno policijos rėmėjai šiemet dirbo 17 855 valandas bei dalyvavo jau 355 organizuotuose policinėse priemonėse. Tai asmenys, kurie padeda rūpintis mūsų saugumu, nesitikėdami jokio atlygio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių