Antrąkart rengiama regata patikrins studentų ištvermę

Rugsėjo 24-ąją, šeštadienį, Kaune antrą kartą rengiama rudeninė studentų regata.

Programoje – parodomasis aisčių-vikingų ir kitų klasių laivų (baidarių, kanojų, akademinių valčių, plaustų ir senovinių laivų) plaukimas nuo Kauno hidroelektrinės iki senamiesčio prieplaukos. Irkluos universitetų, kolegijų studentai ir miestelėnai.

Viliamasi, kad renginys sudomins visų šalies universitetų ir kolegijų studentus, taip pat miesto gyventojus ir svečius.

Šventės dalyvių laukia daugybė atrakcijų. Jie ne tik galės stebėti regatą, bet ir patys išmėgins jėgas įvairiose sporto varžybose (virvės traukimo, rankų lenkimo, trikrepšio, smiginio).

„Plaukti aisčių-vikingų laivais nėra labai sunku, užtenka kelių pamokų“, – sakė KTU Kūno kultūros ir sporto centro Sportinių renginių skyriaus vedėjas Mindaugas Dubosas.

Pasak M.Duboso, pernai pavykęs renginys paskatino tęsti tradiciją ir taip kauniečiams suteikti daugiau galimybių susipažinti su įdomia sporto šaka, turiningai praleisti laisvalaikį. Be to, Kaunas yra upių miestas, o renginių, susijusių su upėmis, nėra daug.

Regatą organizuoja Kauno technologijos universiteto Kūno kultūros ir sporto centras kartu su Kauno miesto savivaldybe ir Lietuvos studentų sporto asociacija.


Šiame straipsnyje: regata

NAUJAUSI KOMENTARAI

Valio

Valio portretas
Visi palaikykime JAUNIMĄ !!!

oho

oho portretas
super, kaip Italijoje

milda

milda portretas
Kazkaip neinformatyvus straipsnis nes kelnta valanda ir kur tai neparasyta :/
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių