Ant žolės automobilius statantiems vairuotojams grūmoja baudomis

Viešosios tvarkos skyriaus specialistai prie Lampėdžio ežero esančiame paplūdimyje tikrino, kaip poilsiautojai laikosi viešosios tvarkos. Užfiksuota keliasdešimt atvejų, kuomet automobiliai buvo pastatyti ant žalios vejos.

Šią savaitę Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistai prie Lampėdžio ežero esančiame paplūdimyje tikrino, kaip poilsiautojai laikosi viešosios tvarkos. Užfiksuota keliasdešimt atvejų, kuomet automobiliai buvo pastatyti ant žalios vejos.

Kai kurie vairuotojai buvo ypač įžūlūs – jų automobiliai buvo pastatyti kliudant medžių šakas bei krūmus.

„Kol kas skyrėme 30 perspėjimų ir surašėme 10 administracinių teisės pažeidimų protokolų,“ – portalui kaunodiena.lt penktadienį sakė Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Danas Bortkevičius.

Jo teigimu, buvo nubausti tik patys įžūliausi vairuotojai. Stebino tai, kad netoli esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje Gervių gatvėje buvo nemažai laisvų vietų.

D. Bortkevičius teigė, kad baudos dydis pažeidėjams priklauso nuo to, ar šie yra įvykdę daugiau tokio tipo nusižengimų. Paprastai už pirmą pažeidimą skiriama 40 litų bauda.

„Norėtume priminti, kad vairuotojai, statydami automobilius ant vejos, pažeidžia Kauno miesto tvarkymo ir švaros taisykles, o tai gali užtraukti baudą iki 2000 litų“, – pabrėžė D. Bortkevičius.

Viešosios tvarkos skyriaus specialistai vasarą ketina toliau nuolat patruliuoti miestiečių pamėgtose poilsio zonose: prie Lampėdžio ežero, Kauno marių, Panemunės šile bei kitose vietose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vanga

vanga portretas
Policijos darbas Siuo klausimu Kaune vertas nulinio ivertinimo! Tegu atsimerkia ir paziuri kas darosi paciam Kaune. Pritariu, kad policija butu pertekusi pinigais, jei bent puse baudu eitu i jos biudzeta! Kodel taip nepadarius?Kas trukdo vidaus reikalu ministrui pajudinti stuburgali siuo klausimu? ar jis visai prikepes prie kedes?

moterytė

moterytė portretas
Tur būt nėra daugiabučio namo kiemo, kuriame nebūtų galimybės paimti baudas už parkavimą. ir dabar matau, kaip 2mašinos stovi ant žolės. O darbo dienomis išvis šaligatviu pervažiuoja, kad pasistatytų ant žolės, mašinos posūkyje į kiemą stovi arba įvažiavusios į pėsčiųjų takelį. O mamos su vežimėliais važiuoja gatvele, nes kitur nėra vietos. Va čia yra valstybės biudžeto papildymo galimybė. Ar nereikia valstybei pinigų? pusę surinktų baudų atiduoti policininkams, palaikantiems tvarką, tai tuoj neliktų pažeidėjų.

pilietis

pilietis portretas
Isnaglejo Lietuvos pilieciai,savo masinas stato nors neturetu teises statyti.Pasirodo sugeba mazinas pastatyti visai ne prie to namo kuriame gyvena.Matyt nepamokino dar tokius niekas.Uzsienyje pastatyta masina ne prie to namu kuriame gyveni baigtusi pradurtom padangom ir sudauzytais veidrodeliais.O policijai nepasiskusi,iskarto paklaus kur gyveni ,kokiame name ir viskas tuo pasibaigs.Tokiu budu aukleja zmones ir rezultatas ne blogas .
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių