Aleksotiškių skundas: kaimynai ties gatve privertė betono luitų

  • Teksto dydis:

Į portalo kauno.diena.t redakciją kreipėsi Aleksoto gyventojai ir nurodė, kad kaimynai savavališkai ties gatve privertė betono luitų ir didelių akmenų. Žmonės baiminasi į šiuos objektus aplamdyti savo automobilius.

„Ties Mokolų g. 80-uoju pastatu namo savininkai vasarą dalį gatvės užgriozdino betono gabalais, taip ir atsitverdami jos dalį. Kadangi tai bendro naudojimo gatvė, pasnigus galima apdaužyti transporto priemones“, – skundėsi kaimynai.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, ar prie nurodyto namo yra suformuotas žemės sklypas. Tokiu atveju kaimynai neturėtų turėti didelių priekaištų, mat šeimininkai gali savo sklype statyti kokius nori objektus. Tačiau paaiškėjo, kad šioje vietoje yra valstybinė žemė, todėl jokių pašalinių daiktų, kurie dar ir gali trukdyti eismui, būti negali.

Žmogus luitus susidėjo valstybinėje žemėje.

„Tokios priemonės prie važiuojamosios gatvės dalies turėtų būti pašalintos, nes gali padaryti didelę žalą iš važiuojamosios dalies išvažiavusiam ar išslydusiam automobiliui bei šalikele einančiam pėsčiajam užkliuvus už jų. Prie šio namo žemė nesuformuota, vadinasi, žmogus luitus susidėjo valstybinėje žemėje. Jei realiai tai trukdo eismui, „Kauno švara“ turėtų tai pašalinti“, – kalbėjo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Savivaldybės atstovai patarė gyventojams apie betono luitus papildomai informuoti „Kauno švaros“ darbuotojus.


Šiame straipsnyje: betono luitaivalstybinė žemėtrukdo pravažiuotikaimynų skundasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
pas mus panasi pievele,tvarkom,geles zydi,esam kliniku raj.,tai ne tik nuo masinu negalim apsigint,bet dar ir nuo sunininku,kurie savo turtus dovanoja,o ir teisinasi kad cia zeme savivaldybes

Nu nieko sau

Nu nieko sau portretas
Nuskriaudė, matai, mėgėjus važinėt kur patinka! Tegu tie ratuoti pavianai džiaugias, kad žmonės kalašų neturi, nes išmalančius ratais ne tik pkraščius, bet ir patį parką, viską apšiukšlinančius ratuotus pavianus kartais šaudyt norisi. Reiktų vieną kartą jų išmėtytus butelius sukult ir šukėm į viršų šalikelėj sukast, gal bent tada nustotų dergti. Namie pro langus šiukšlių turbūt nemėto, bet iš automobilių mėtyt kažkodėl galima...

Anonimas

Anonimas portretas
Išvis ponai vagys savivaldybėje, kada asfaltuosite Aleksoto gatveles. Ar turi iš jūsų kas nors ten nama pasistatyti, kad kas nors pradėtų vykti.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių