A.Kupčinskas: vyrai tokios šventės neturi

Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas Kovo 8-osios pernelyg nesureikšmina, tačiau, matyt, nesupyktų, jei bent kartą metuose ypatingo dėmesio sulauktų ir vyrai.

„Savivaldybėje moteris pamaloninome sveikinimais ir bučiniais. Juk metuose yra labai daug švenčių, todėl kovo 8-osios per daug neišskiriame. Vyrai tokios šventės neturi“, – pabrėžė meras.

Kauno miesto vadovybė nebuvo tokia dosni savo darbuotojams, kaip susisiekimo ministras Eligijus Masiulis. Tarptautinės moterų dienos proga E.Masiulis ministerijoje dirbantiems vyrams ketvirtadienį leido anksčiau baigti darbą – grįžti namo ir pagaminti vakarienę savo sutuoktinei.

Tuo metu Kauno miesto savivaldybėje šiandien išimtis nebuvo padaryta nei moterims, nei vyrams.

„Iš vadovų jokios žinios negavome, kad šios šventės proga darbo diena bus trumpesnė. Gavome po tulpytę. Pasveikino direktoriai, vedėjai, kas kaip sugalvojo“, – atskleidė administracijos direktoriaus referentė Violeta Kučinskienė.


Šiame straipsnyje: Kovo 8-ojiKovo 8

NAUJAUSI KOMENTARAI

ans

ans portretas
jo, užtai jie tau ir pavydi ... :)

i

i portretas
kovo 8 - sovietine svente, jei vyrai pergyvena, kad jie sventes neturi, tegu svencia vasario 23 - kaip senais "gerais" laikais. Mes atsimenu mokykloj sventem - visi buvo patenkinti.

Šventė visiem

Šventė visiem portretas
Vyrams kasdien šventė, o Kovo 8 jiems dar didesnė šventė nei moterims, nes už tulpytę jie bus lepinami moterų ypatingai. Argi ne taip Andriau?
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių