A.Kupčinskas: politiką sunkiau prognozuoti nei krepšinį

Kauno miesto savivaldybės taryba ketvirtadienį turėtų svarstyti mero liberalo Rimanto Mikaičio atleidimo klausimą.

Didžiausia taryboje, bet miesto valdančiai koalicijai nepriklausanti Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcija šį postą nori patikėti iki rinkimų miestui vadovavusiam savo atstovui Andriui Kupčinskui.

Visgi A.Kupčinskas BNS nepatvirtino, kad šis klausimas ketvirtadienį tikrai bus keliamas, o jei bus keliamas, kad konservatorius palaikys pakankamai Kauno politikų. Merui atleisti reikia 21 balso iš 41.

„Mes esame pradėję interpeliacijos procedūrą, tik kiek ji išsitęs laike, irgi laiko klausimas, nes kartais tokie dalykai gali išsitęsti ilgėliau, ne vieną savaitę - gali išsitęsti iki kito tarybos posėdžio, sunku prognozuoti“, - sakė A.Kupčinskas.

Buvęs meras taip pat nebuvo linkęs tvirtinti, kad jam pavyks susigrąžinti šį postą.

„Politikoje turi būti viskam pasiruošęs - bet kada pakilti, bet kada nusileisti. Tiesiog neprognozuoju - kai įvyks balsavimas, jei jis įvyks, bus galima pakomentuoti. Turbūt sunkiau prognozuoti nei krepšinio rungtynių rezultatus“, - kalbėjo jis.


Šiame straipsnyje: KupčinskasMikaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

alio

alio portretas
tikėsimės viskas bus kaip suplanuota ir Kauno meru vėl taps Andrius Kupčinskas. Dauguma balsavom už konservatorius, o paskui išdygo kažkoks Petras iš kanapių... o dar ir pardavė paskutinę minutę savo kolegas, ką čia bepridursi.

Valio

Valio portretas
Laikykis Andriau

bronius

bronius portretas
Linkime sekmės
VISI KOMENTARAI 28

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių