A.Kubilius: Kauną valdanti koalicija braška per visas siūles

Kauno miesto savivaldybės taryboje esantys Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) atstovai yra pasirengę dirbti naujoje valdančiojoje koalicijoje, jeigu tokia būtų sudaryta, ketvirtadienį pareiškė konservatorių lyderis premjeras Andrius Kubilius.

„Ar pavyks sudaryti naują koalicija, tai pamatysime. Mes, turėdami didžiausią frakciją Kaune, atsakomybės nesikratome“, - ketvirtadienį Žinių radijui sakė A.Kubilius.

Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės taryba turėtų svarstyti mero liberalo Rimanto Mikaičio atleidimo klausimą. TS-LKD frakcija šį postą nori patikėti iki rinkimų miestui vadovavusiam savo atstovui Andriui Kupčinskui.

Anot A.Kubiliaus, situacija Kauno taryboje yra susidariusi tokia, kad dabartinė valdančioji koalicija „gali būti, kad byra visiškai“, todėl konservatoriams didelės iniciatyvos dėl pokyčių nereikėjo imtis.

„Man tai tokia situacija atrodo pakankamai logiška, dėl to, kad Kauną valdanti koalicija su metu R.Mikaičiu su penkiomis ar šešiomis frakcijomis, vadinama “naktinė„ koalicija, kad ji braška per visas siūles ir gali būti, kad ji jau byra visiškai. Šioje vietoje kažkokių didelių iniciatyvų TS-LKD frakcijai ir nelabai reikėjo imtis“, - kalbėjo ministras pirmininkas.


Šiame straipsnyje: KupčinskasMikaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

asta

asta portretas
Nerimsta Kubilius niekaip negali susutaikyti su ta mintim,kad Kaune ne jų partija vadovauja su klapčiuku priešakyje.Neišdegs,būkite ramūs. Mikaitis normalus meras.

Baisu

Baisu portretas
žudikas Lietuvių Kubilius. Nekenčiu. Jo ir jo partijos su žvairiu.

nu

nu portretas
kaip galima leisti, kad kaunas atsigautu...
VISI KOMENTARAI 9

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių