Akibrokštas Kaune: prabangus „Bentley“ apmėtytas kiaušiniais

  • Teksto dydis:

Vakar marijampolietis Tomas Tumynas į socialinio tinklalapio draugus kreipėsi su neeiliniu prašymu. Už informaciją vyras pažadėjo nemenką premiją.

„Pirmą vasaros dieną nuo 17.20 val. iki 19.30 val. buvau palikęs mašiną Kaune, Laisves al. 51 vidiniame kieme“, –įrašą prie prabangaus „Bentley“ automobilio nuotraukų pradėjo vyras. 

Pasak jo, tik kelias valandas stovėjusi mašina neliko nepastebėta.

„Kol sėdėjau ofise, kažkokie „pempiukai“ pasidarbavo – apmėtė mašiną kiaušiniais“, – žaismingai niekadėjus įvardijo T. Tumynas.

Su automobilį „pagražinusiais“ asmenimis norintis pasikalbėti vyras informacija ragina dalytis už nemenką pinigų sumą.

„Kas matėte, žinote ir padėsite surasti, moku 1 tūkst. eurų. Gal už pinigus  ir draugas draugą „parduos“, juk ne vienas darbavosi?“ – retorinį klausimą pateikė marijampolietis.

Įrašas neilgai trukus sulaukė daugybės komentarų. Kai kuriais jų buvo pašiepiamas pats „Bentley“ vairuotojas, kuris siūlo tokią pinigų sumą.

„Prabangiai tu čia, Tomuk. Už vaikų išdaigas po „štuką“ eurų mėtaisi“, – nusistebėjo Vaidas.

„O tu, katuk, bent tvarkingai buvai automobilį palikęs? Ar kaip visada – skersai per dvi vietas?“ – galimą išdaigos priežastį įtarė Andrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oplia

Oplia portretas
Cia taspats kuris santazavo savo drauga ir bendra parneri verslo, ne masina reikejo apmetyt o pati ji, i lauko toleta imest

Jau pasodino

Jau pasodino portretas
https://www.15min.lt/m/id/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/klaipedos-stt-pareigunai-vilniuje-sulaike-korupcija-itariamus-bankroto-administratoriu-ir-kreditoriu-59-808858

gerai butu

gerai butu portretas
jei neerzintu tautos kai apvogus tauta po to norisi dar is jos issityioti vogis pinigais.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių