Akcija „Žydim“: miestui padovanota 2000 pelargonijų

  • Teksto dydis:

Šiemet Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų klubas „Verslas Kaunui“ gėlėmis vėl papuošė visą Savanorių prospektą, nuo įvažiavimo į miestą iki Žemaičių g. sankryžos.

Šiemet Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų klubas „Verslas Kaunui“ gėlėmis vėl papuošė visą Savanorių prospektą, nuo įvažiavimo į miestą iki Žemaičių g. sankryžos. Tai – pernai pradėtos tradicijos tąsa.

Kaip ir praėjusių metų pavasarį, verslininkai miestui dovanojo beveik du tūkstančius pelargonijų.

Akciją „Žydim“ finansuoja rūmų nariai: bendrovės „Swedbankas“, „Liningas“, „Novameta“, „Liuks“, „Verslo aljansas“, „Selteka“,  „Centrako“, „Skubios siuntos“, „Interjero elementai“, „ITAB Novena“, „Aša“, viešbutis „IBIS Kaunas“.  Prie akcijos prisijungė ir „Ortopedijos klinika“. Tris šimtus gėlių vazonus gamino rūmų bendruomenės narės UAB „Metga“ darbuotojai.

Visą sezoną verslininkų dovanotas gėles prižiūrės miesto savivaldybei želdynų priežiūros paslaugas teikianti bendrovė „Irgita“.

Pirmąją akcijos dieną – gegužės 13-ąją – apie rūmų iniciatyvą skelbė reklamobilis, judėjęs Savanorių pr. ir kitomis pagrindinėmis miesto gatvėmis.

„Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai bei klubas „Verslas Kaunui“ ypač kviečia Savanorių prospekto ir viso miesto verslininkus prisijungti prie prasmingos iniciatyvos. Jei esate neabejingas aplinkai, kurioje gyvenate ir kurią pirmiausia įvertina jūsų partneriai, klientai ir svečiai, kviečiame gegužės mėnesį sodinti gėles prie savo administracinių, gamybinių ar prekybinių pastatų“, – ragina klubo „Verslas Kaunui“ vadovas, bendrovės „Verslo aljansas“ generalinis direktorius Genadijus Laškovas.


Šiame straipsnyje: žydimkaunasgėlės

NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Labai noretusi,kad dalis padovanotu geliu rastu savo vieta ne kazkur padangese,o nusmucintos Laives alejos klombose apie medzius,nes negana bjauriai atrodo tu klombu apsamanoje bordiurai,bet ir ten auganti zole,kuri tikrai nepuosia miesto sirdies. Laisves aleja kol kas gali siek tiek pagyvinti gyvos geles ir miesto valdziai reiketu apie tai pagalvoti. Juk Laisves aleja ne tik prie savivaldybes,kur visada zydi geles! Noreciau,kad valdininkai per langus matyti prizelusia pieva,o ne geles,o likusi Laisves aleja skestu gelese!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių