600-asis Kauno rajono kūdikis – Davidas iš Linksmakalnio

  • Teksto dydis:

Kauno rajono savivaldybėje savaitė prasidėjo džiaugsmingu įvykiu. Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 600-asis šių metų naujagimis – Davidas Petuchovas.

Rugpjūčio 1 dieną gimęs berniukas – pirmagimis Linos Straupytės ir Viačeslavo Petuchovo šeimoje. Vilnietis ir kaunietė miestą iškeitė į ramesnę gyvenvietę ir apsigyveno Linksmakalnyje.

„Rami ir jauki aplinka puikiai tinka vaikui augti“, – pasirinkimu džiaugėsi jaunasis tėvelis. Viačeslavas dirba socialinio darbuotojo padėjėju Priklausomybės ligų reabilitacijos centre „Sugrįžimas“, kur padeda gyvenimo kelio ieškantiems žmonėms.

Vardą naujagimiui sugalvojo tėtis. „Biblijoje rastas vardas labai patiko, todėl nedvejodamas parinkau jį sūnui“, – pasakojo V. Petuchovas.

Namuose krykštaujantis naujagimis sveikas ir, anot tėvelio, kol kas išsimiegoti  leidžia. V. Petuchovas nustebo, kad šis įvykis svarbus ne tik jų šeimai, bet ir pastebėtas Kauno rajono savivaldybėje.

Kūdikio tėvelį pasveikino Savivaldybės administracijos direktorius Ričardas Pudževelis. Jis perdavė mero sveikinimą, įteikė gimimo liudijimą ir padovanojo knygą „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“.

„Nuoširdžiai sveikinu ir džiaugiuosi, kad jaunos šeimos pasirenka Kauno rajoną. Tai svarbus mūsų darbų įvertinimas. Tegul visai šeimai nestinga sveikatos“, – linkėjo R. Pudževelis.

Praėjusiais metais 600 registracijos numeriu buvo pažymėta Austėja Legeckaitė iš Lapių seniūnijai priklausančio Drąseikių kaimo. Ji užregistruota rugpjūčio 18 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių