Žiemiška Jazzu pasaka – sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje

Antrąją Šv. Kalėdų dieną daugiatūkstantinė kauniečių minia suplūdo į Kauno „Žalgirio“ arenoje surengtą Leon Somov & Jazzu koncertą.

Į koncertą „Winter Is Coming“ susirinko sausakimša „Žalgirio“ arena. Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leon Somov neabejotinai rado raktą į klausytojų širdis – jie kartu užtraukė gerai žinomas dainas, tokias kaip „Lower Than the Ground“, visų skausmingą meilę išgyvenančių širdžių himną „Ką tu su manim darai?“. Koncerte sintezatorių atgimimui tarsi atiduota duoklė su daina „Nieko apie mus“. Nuskambėjo ir daina, ypač daug reiškianti pačiai atlikėjai, – „Po mano oda“. Skambant šiai dainai klausytojai paskandino areną švieselių jūroje ir negailėjo padėkų.

Gerbėjai atlikėją taip pat apdovanojo gėlėmis ir šilčiausiais linkėjimais. „Gavau piešinį, ant kurio kažkokie velniukai pavaizduoti ir užrašyta „Jazu, aš tave myliu“. Labai jums ačiū“, – po dainos tramdydama susijaudinimą kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazu.

Tai ir ne tik turo „Winter Is Coming“ koncertą pavertė ypatingu, o patys atlikėjai akcentavo, kad „Žalgirio“ arenoje žiemos vakaras tapo gerokai šiltesnis.

Kauno publiką užbūrė ne tik vaizdas, bet ir garsas. L. Somov, šiuo metu ryžtingai besiveržiantis į pasaulio elektroninės muzikos rinką, jau seniai tapo kokybiškos muzikos sinonimu. O J. Arlauskaitė-Jazzu, dalyvaujanti įvairiausiuose tarptautiniuose muzikos projektuose, dueto repertuarą atlikusi taip išjaustai, išmylėtai ir aistringai, kad privertė bėgioti po kūną šiurpuliukus.

Muzikos gerbėjai Leon Somov & Jazzu koncertą „Winter Is Coming“ apibūdina kaip pareiškimą, romantišką žinutę, perėjimą į kitą etapą, naują lapą, kuriame gali gimti naujos dainos, ir šias gerbėjai, žinoma, sutiks gausiomis ovacijomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
kokia cia slove,balso nera.oi kulturos stoka ar pamirsot kai mama apdovanojimuose vidurini pirsta rode.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir koks kieno reikalas, kas su kuo draugauja, gyvena. Nereikia pavydėt nei šlovės nei pasisekimo. Pirmiausia reikia atsigręžt į save.

taigi

taigi portretas
o kada ji sudalyvaus kokiose nors dainavimo konkursuose, kad ją įvertintų profesionali komisija, o ne tokia kaip dabar paprastai į ją kviečiami asmenys.Bet matyt Justė bijo.....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių