„Žalgirio“ arenoje ir vėl šurmuliuos paroda „Moters pasaulis“

  • Teksto dydis:

Įsisukus rudeninei rutinai ir žvarbesniems orams, jau 16-ąjį kartą rengiama paroda „Moters pasaulis“ priverčia nekantrauti – moterys skelbia ilgąjį savaitgalį, nes net keturios dienos karščiausių mados, stiliaus ir grožio naujienų jau visai čia pat – lapkričio 8–11 d., Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Bėgant metams, matyti kaip keičiasi renginio veidas,  paroda reiškia jau ne eilinį apsipirkimą, o tradiciją dovanoti laiko sau. Neretai tai tampa draugių susitikimų vieta ir priežastis praleisti dieną su sese ar mama. Keturios parodos dienos turi ypatingą galią – kiekviena moteris čia gali sužinoti žavesio paslapčių, išmokti triukų, kaip atrodyti švytinčiai kasdien, rasti nepakeičiamų produktų, išgirsti ar išbandyti įvairias procedūras, stabdančias odos senėjimo procesą. Visa tai ir daugiau, žada net 415 parodos dalyvių, kurie lankytojų lauks visuose trijuose arenos aukštuose.

Tris dienas vyks seminarai grožio ir sveikatos temomis, o sekmadienį dailiosios lyties atstovės galės išgirsti patarimų išskirtiniam įvaizdžiui susikurti iš stilistės ir tinklaraštininkės Viktorijos Šaulytės lūpų.

Didelė dalis moterų, besisukančių versle, susiduria su ribinėmis situacijomis, kuomet stresas ima trukdyti stabiliai emocinei ir fizinei būklei. Dėl šios priežasties Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmams bei juose veikiančiam Verslo moterų tinklui, gimė idėja surengti konferenciją „Versli ir laiminga. Be streso“, kurioje diskusijos ir praktiniai pavyzdžiai paskatins padėti sau įtemptose situacijose ir skatins pažvelgti į savo gyvenimą kūrybiškiau.

Kaip ir kasmet, parodoje apstu renginių, skirtų grožio meistrams. Parodos ilgamečiai partneriai, Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija, suteiks galimybę dvi dienas mokytis plaukų dažymo ir modeliavimo subtilybių iš tarptautinės akademijos „Vinokurov & friends“ suburto charizmatiško dueto – S. Maslov ir R. Sakalausko. Siekiančių dar labiau tobulėti lauks nuotakos įvaidžio kūrimo konkursas ir meistriškumo kovos „Art Battle“, kurios nepaliks abejingų. Tarsi vyšnia ant torto taps grožio pasaulio atstovų šventinė fiesta „Su gimtadieniu, Lietuva“, kurioje šimtmečio proga bus galima išvysti  dar niekur nematytą šou – nuo kūno tapybos iki šokių.

Neliks užmiršta ir dar viena „Moters pasaulio“ tradicija – dizainerių naujausių kolekcijų pristatymai penktadienio „Mados ir grožio šou“, kur rinksis stilingiausi. O rankdarbių šalininkės bus laukiamos „Dekostudijos“ kūrybinėse dirbtuvėse, kur galės susikurti originalių dirbinių namų interjerui ar  įdomiau dekoruoti dovanas.

Paskutinę parodos dieną ypač laukiamos visos ilgakasės, nes tradiciškai lankytojus džiugins konkursas „Pasaulio ilgaplaukės LONG-HAIRED WORLD 2018“, kur kasmet užfiksuojami nauji ilgiausios kasos rekordai.

Daugiau informacijos www.expo.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai gal ir 'Raudoni žibintai' pagaliau įžiebti bus?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių