Veganų piknikas: draugiška kompanija, pačių gaminti patiekalai ir diskusijos

Lietingą ketvirtadienio vakarą Nemuno saloje vyko veganų piknikas. Jis vyksta jau trečius metus iš eilės.

Veganiško gyvenimo būdo propaguotojai susirinko pabūti draugiškoje kompanijoje su savo gamintais veganiškais patiekalais. 

Nors lijo lietus, žmonės nepabūgo susirinkti po atviru dangumi ir surengti veganišką pikniką. Nuo lietaus jie pasislėpė po parke esančiais medžiais. Susibūrimą organizavo „Tušti narvai“ ir „auGalybė“ tam, kad Kaune bendraminčiai galėtų dalintis savo mėgstamais veganiškais patiekalais ir sužinoti daugiau apie veganišką gyvenimo būdą.

„Pikniko idėja kilo iš to, kad bendraminčiai galėtų pabūti vienoje vietoje ir parodyti kitiems žmonėms, kurie nėra susipažinę su veganišku maistu – parodyti koks maistas gali būti skanus ir įvairus. Susirenkame tam, kad galėtume stiprinti esančią veganų bendruomenę Kaune. Pikniko metu mus remia įvairiausi verslai, taip žmonės gali sužinoti, kokios kavinės gamina veganiškus patiekalus", - pasakojo viena iš pagrindinių pikniko organizatorių Milena.

Susibūrimo metu žmonės gali ne tik ragauti sunešto įvairiausio maisto, bet ir dalyvauti knygų diskusijoje – sužinoti daug naudingo apie maisto gaminimą bei žaisti įvairiausius žaidimus.

"Tai yra puiki galimybė dalintis įvairiais įspūdžiais, nors  ateina skirtingų pažiūrų žmonės. Susiėjimas suvienija žmones, padeda susirasti naujų draugų,“ – pasakoja piknike dalyvavęs Bertas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
puiku. norejau paklausti: o veganu suniukai, kurie dalyvavo piknike irgi veganai?

nu nzn

nu nzn portretas
kazkokia nesamone, net mergu ner graziu, gal kad zoliaedes? jei zinociau is anksto apie toki rengini - buciau isitaises kur nors netoliese su kepsnine kokiu sonkauliu ar siaip mesytes pakept

Vegan - Balvan

Vegan - Balvan portretas
~ 00 ~ WC ~
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių