Užuosti Kalėdų oras nesutrukdė

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Kauno Vakarų Škotijos baltųjų terjerų augintojų bendruomenė ne pirmą kartą susitiko pabendrauti ir paaukoti beglobiams gyvūnams.

Organizatoriai atskleidė, kad ateityje tokie susitikimai gali išaugti iki respublikinio renginio lygio.

"Užuosk šv. Kalėdas su Vakarų Škotijos baltaisiais terjerais” – tai tradicija jau tapusi baltųjų keturkojų augintinių šventė, kurios dalyviai prieš pat šv. Kalėdas susirenka ne tik smagiai pabendrauti, bet ir atlikti kilnios misijos – paremti gyvūnų globos organizacijas. Šiemet parama skirta "Penktos kojos" globotiniams. Šuniukams dovanoti drabužėliai, maistas, guoliai, žaislai, katėms – kraikas, suteikta ir finansinė parama.

Išdalijus dovanas, vadinamųjų vestukų bendruomenės eitynės nusidriekė per Laisvės alėją, Senamiestį ir stabtelėjo prie Rotušės aikštę papuošusios Kalėdų eglės.

Renginio idėjos autorė ir viena iš organizatorių Rasa Eidukaitienė džiaugėsi, kad net niūrus ir lietingas oras nesugadino nuotaikos. O renginio organizatorė ir globėja, Metų kaunietė Aistė Grybauskienė dėkojo gausiam rėmėjų būriui.

"Visų šventės dalyvių vardu dėkoju mūsų Senamiesčio verslo atstovams, restoranui "Pilies sodas", kuris po eitynių svetingai priėmė mūsų bendruomenę", – kalbėjo A.Grybauskienė.

Restorano terasoje netrūko nei vaišių, nei geros nuotaikos, kurią dar labiau paįvairino apdovanojimai augintiniams ir jų šeimininkams.

Ketvirtus metus organizuota šventė kasmet sulaukia vis daugiau dalyvių. O A.Grybauskienė ir R.Eidukaitienė atskleidė mintį, jog bus siekiama, kad nuo kitų metų šis renginys įgautų respublikinį statusą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Westukai

Westukai portretas
Arnai , turime. Prasom junkites. Kauno vakaru skotijos baltieji terjerai. Visa info ten. Tai netik sis renginys , bet daugybe kitu susitikimu metu begyje :)

Arnas

Arnas portretas
Mieli organizatoriai, noretume prisijungti prie jusu su savo "vestuku" ar turite savo facebook paskyra? jau trecia karta praleidziame....

WALLA

WALLA portretas
Na dabar visi pulkit rėkt : nesąmonė , negerai , negražu , kodėl tik per Kalėdas aukojat , tuštybių mugė , duokit geriau vaikams , seneliams .... Atsakymas visada toks pats: AR PATYS GALIT PAKELT S U B I N E S NUO KOMPIUTERIO , IR KAZKA PADARYT GERO ?????
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių