Užgavėnių šventėje Botanikos sode – „optimistiniai“ Onos blynai

  • Teksto dydis:

Jau šešerius metus iš eilės sekmadienį nugriaudėjusioje Užgavėnių šventėje savo „optimistiniais“ blynais gyventojus vaišino Kauno Onų draugija.

„Kaip ir kasmet, šie blynai vėl sulaukė didžiulio pasisekimo. Kauno Onų draugija į blynus sudeda meilę, sėkmės ir optimizmo linkėjimus miestiečiams, tad ir blynų skonis bei poveikis – stebuklingas“, – „optimistinių“ Onos blynų paslaptimi dalinosi Kauno Onų draugijos įkūrėja, miesto tarybos narė Ona Balžekienė.

Šventę  ir puikias linksmybes miestiečiams organizavo Aleksoto seniūnė Lukrecija Navickienė,  Aleksoto bendruomenės pirmininkė Birutė Valentienė ir Kauno Botanikos sodo draugijos nariai.

Šventėje taip pat dalyvavo nemažas būrys kauniečių, tarp kurių buvo ir Kauno vicemeras Simonas Kairys,  Kauno „Lions“ klubo atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Birutė Valentienė

Birutė Valentienė portretas
Noriu pataisyti žurnalistus, kurie rašo jog "Šventę ir puikias linksmybes miestiečiams organizavo ... Aleksoto bendruomenės pirmininkė Birutė Valentienė....". Vienas lauke ne karys. Šventės rengime dalyvavo visa ABC valdyba, seniūnijos ir VDU Kauno botanikos sodo darbuotojai, "Svirbės" kolektyvas. Dėkoju visiems rengėjams, rėmėjams ir žiūrovams!

logiška

logiška portretas
kai bus iki rinkimų keli mėnesiai, tai ir Ona dalyvaus, ir blynus dalins. o dabar tik kepėjas pasiuntė?

aleksotiškis

aleksotiškis portretas
Onos Balžekienės tai nebuvo - įdomu?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių