Tarp kelių šimtų šaržų – ir garsių žmonių veidai

  • Teksto dydis:

Daugiau nei 500 – tiek per vieną savaitgalį Kaune bus nupiešta nuotaikingų porų šaržų. Smagius prisiminimus pirkėjams šv. Valentino dienos proga dovanoja prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“.

Norinčiųjų įsiamžinti šmaikščiame šarže tikrai netrūksta, praėjusią savaitę per tris dienas keturi dailininkai jau nupiešė apie 300 porų šaržų. Artėjantį savaitgalį tikimasi, kad bus nupiešta dar daugiau linksmų portretų.

„Šaržas – tai humoristinis žmogaus portretas, kuris priverčia šypsotis tiek pačius pozuotojus, tiek aplinkinius. O poroms tai dar ir puikus prisiminimas apie kartu praleistą šv. Valentino dieną“,  – sako „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic RED" rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Anot jos, pieštuku ar markeriu profesionalui nupiešti linksmą poros atvaizdą užtrunka vos 6-7 minutes, todėl toks menas pritraukia dar ir nemažą ratą žiūrovų, kurie stebi, kaip akimirksniu ant popieriaus gimsta smagus portretas.

Šaržų piešimo fiestoje dalyvauja keturi profesionalūs dailininkai, jų buvo prašoma atsiųsti savo darbų pavyzdžius – nupieštas žinomų žmonių poras. Valentino dienos proga jie bus įteikti Dainai ir Antanui Bosams, Inetai Stasiulytei ir Deividui Meškauskui, Ingai ir Aivarui Stumbrams, Simonai ir Jonui Nainiams,  Ievai ir Rolandui Mackevičiams. Šių šaržų autorės – Justė Kazbaraitytė, Karolina Aleškevičiūtė.


Šiame straipsnyje: šaržaiMegaValentino diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių