Šeimų sporto dieną susirungė per 50 komandų

  • Teksto dydis:

Šeštadienį S. Dariaus ir S. Girėno stadione vykusi Kauno šeimų sporto diena pretenduoja tapti tradiciniu renginiu. Varžybose dėl medalių ir rėmėjų įsteigtų prizų susirungė per 50 komandų ir dar daugiau individualių dalyvių. Toks didelis dalyvaujančių kauniečių skaičius rodo, kad visus šeimos narius skatinantis sportuoti šventė yra reikalinga.

Komandinėje bėgimo čempionato įskaitoje nugalėtojais tapo Kauno Santaros gimnazijai atstovavusi šeima. Šuolių čempionatą laimėjo bendruomenės centro „Spindulys“ suburta komanda. Geriausi kimštinio kamuolio metimų čempionate buvo bendrovės „Dextera“ darbuotojai.

Individualioje bėgimo įskaitoje greičiausiai distancijas įveikė Karolis Lazdauskas. Šuolių rungtyse nurungęs konkurentus ant pirmojo apdovanojimų pakylos laiptelio užlipo Aurelijus Gutas.

Toliausiai kimštinį kamuolį ir kūjį numetė Rokas Baltūsis. Sporto rungčių kulminacija – 100 metrų bėgimas, kuriame pirmąją vietą ir 1000 litų pagrindinį prizą iškovojo Lukas Gaudutis. Jis atstumą įveikė per 11.44 sekundės.

Po sportinių varžybų stadiono tribūnas užpildė ne tik dalyviai, bet ir nemokamo koncerto susirinkę paklausyti kauniečiai. Koncerto metu netrūko rėmėjų įsteigtų prizų. "Nissan" automobilį su pilnu kuro baku savaitgaliui laimėjo keturių vaikų šeima. Jų planuose – kelionė į Druskininkus.

Žiūrovams taip pat atiteko 20 pakvietimų į "Vichy" vandens pramogų parką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linaa

Linaa portretas
tesugebejote ikelti 2 nuotraukas? niekas neapmokejo, todel neapsimoka? graudi zurnalistika.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių