Scenos grandai siunčia svarbią žinutę Kaunui

  • Teksto dydis:

Jubiliejiniai trijų scenos grandų koncertai pasiteisino. Gitaristo Aurelijaus Globio, smuikininko Zbignevo Levickio ir auksinio balso savininkės bei operos solistės Onos Kolobovaitės šventiniai koncertai, vykę Vilniuje ir Panevėžyje, sulaukė klausytojų anšlago. Lapkričio 24 dieną Kauno valstybinėje filharmonijoje įvyks finalinis šio turo koncertas. Tikimasi sulaukti ne mažesnio būrio klausytojų.

Niekam ne paslaptis, kodėl koncertai sulaukė milžiniško dėmesio – gitaros virtuozas Aurelijus Globys, minėdamas savo kūrybinės, muzikinės veiklos jubiliejų, subūrė nepakartojamą trio. Scenoje jis spalvingas melodijas kuria kartu su ilgaamžiu bičiuliu bei scenos kolega, pirmuoju Lietuvos valstybinio orkestro smuiku Zbignevu Levickiu, o vyrišką kompaniją praskaidrina moteriškas balso prisilietimas – Ona Kolobovaitė. Operos solistė tiek klausytojams, tiek muzikuojantiems kolegoms dovanoja žaismingas improvizacines melodijas ir užtikrina nepakartojamą muzikos bei jausmų pliūpsnį.

Kaunas, kaip paskutinė jubiliejinio turo stotelė, pasirinktas norint atsidėkoti miesto publikai ir gerbėjams už ilgus palaikymo metus.

Vilniaus bei Panevėžio klausytojai jau turėjo galimybę įsitikinti šių trijų profesionalių muzikantų energijos, kūrybiškumo bei jausmų jėga. Kaune lapkričio 24 dieną tokios galimybės negali praleisti ir šio miesto muzikos mylėtojai. Paskutinis šventinis koncertas čia rengiamas neatsitiktinai. „Kaunas, kaip paskutinė jubiliejinio turo stotelė, pasirinktas norint atsidėkoti miesto publikai ir gerbėjams už ilgus palaikymo metus. Būtent čia žmonės vertina aukšto meistriškumo atlikimą“, – sako koncertų idėjos autorius, gitaristas Aurelijus Globys.

Klausytojai laukiami paskutiniame jubiliejinio turo koncerte Kauno valstybinėje filharmonijoje, lapkričio 24 d. 17 val.

Svarbu! Keitėsi koncerto laikas. Anksčiau buvo skelbta, kad koncertas vyks 18 val., tačiau jis 1 val. paankstinamas. Koncerto pradžia - 17 val. Organizatoriai atsiprašo už nepatogumus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių