Savivaldybė uždaro keliolika metų gyvavusį kultūrinių žinių portalą

  • Teksto dydis:

Nuo šių metų kultūriniu Kauno gyvenimu besidomintys interneto vartotojai nebegalės naujienų sužinoti įprastu būdu – apie jas skaitydami portale Kamane.lt.

Miesto savivaldybei pavaldžių Kauno menininkų namų įkurtas prieš dvylika metų portalas, iki šiol skleidęs Kauno ir Lietuvos profesionalaus meno žinias bei vertinęs kultūrinius įvykius, uždaromas nuo 2018-ųjų pradžios.

Pranešime apie portalo veiklos pabaigą minima, kad svarbiausioji archyvų dalis: autoriniai straipsniai, video reportažai ir kitos vertingiausios Kamane.lt portalo dalys bus išsaugotos ir pasiekiamos tuo pačiu interneto adresu: http://kamane.lt/.

Kauno kultūros gyvenimą ir toliau galima sekti dienraštyje "Kauno diena", penktadienį pasirodančiame dienraščio priede "Santaka" bei portale kauno.diena.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

T0mas J.

T0mas J. portretas
Šiemet konkurse KAUNAS DARKOSI įgyvendintos kelios idėjos, ypač papiktinusios kauniečius - - privačiam verslui 25-iems metams UŽ DYKA atiduota miesto centre esanti Vienybės aikštė, - prieš tai uždraudus konkurenciją, 25-iais procentais pabrangintas monopolistui priklausantis miesto keleivių pervežimo biznis, - išpjauta daug sveikų medžių Kauno gatvėse, labai brangiai mokant už jų atsodinimą. Tai vis BBD mero pasiekimai.

lijopardas

lijopardas portretas
Beraštės vieningos erkės kapeikas pasidalins. šlyktūs raudonieji tipai.

Paulius

Paulius portretas
Amžinąjį atilsį Vidai Savičiūnaitei, Viktoriui Valačinui ir Kamanei.lt. tegul ilsisi ramybėje. Kaip ir Algimantui Kančui ir visiems kiteims kurie šį portalą kūrė ir rėmė. Gaila žmonių sudėtu vargų šio padarėlio kūrybai.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių