Saulės išsiilgę kauniečiai nugulė paplūdimius

Šeštadienį sugrįžusi tikra vasara nudžiugino saulės spindulių pasiilgusius kauniečius. Būriai jų patraukė į miesto paplūdimius.

Jau penktadienį galima buvo kaitintis saulėje, tačiau vakar poilsiautojų tiek prie Kauno marių, tiek Panemunės paplūdimyje buvo nedaug. Šiandien – oras puikus ir nedarbo diena, todėl kauniečiai nugulė Kauno pliažus.

Ypač daug žmonių buvo Lampėdžių paplūdimyje. „Šiemet vasara labai prasta. Beveik kiekvienais metais pliažo sezoną pradėdavau balandžio pabaigoje, o šią vasarą – dviem savaitėm vėliau. Nuo liepos vidurio nebuvo galimybių pasideginti, todėl labai apsidžiaugiau, kad atšilo. Šiandien į paplūdimį atėjau nuo 11 valandos ir būsiu visą dieną. Žadu jame apsilankyti ir sekmadienį“, – pasakojo su sūnumi Lampėdžiuose poilsiavusi Jolanta.

Lampėdžio ežero vanduo šiandien buvo šiek tiek šaltesnis nei birželio pabaigoje ir liepos pradžioje, todėl ir besimaudančių nebuvo daug.

Panemunės paplūdimyje ties pėsčiųjų tiltu poilsiautojų ėmė sparčiai daugėti nuo 14 valandos. Šiame pliaže daugiau nei dešimtmetį galima pamatyti vis tuos pačius veidus, tik savaitgaliais užsuka tie, kurie paplūdimyje – reti svečiai. Daugelis nuolatinių lankytojų turi savo mėgiamas vietas, kurias retai keičia. Niekada savo dislokacijos vietos nekeičia pagyvenusių vyrukų kompanija, susirenkanti palošti kortomis, padiskutuoti apie sportą. Jos branduolys – 5-7 vyrai.

Nuolatiniai Panemunės paplūdimio poilsiautojai žino ir keistą moterį, kurios apsilankymas aplinkinių tikrai nenudžiugina, o gal sukelia ir šleikštulį. Ji Nemune pradeda praustis, skalbti savo drabužius, tarp jų ir apatinius, juos sudžiauna ant krūmų. Kartais išsirengia iki pusės nuogai. Kai kurie žmonės, neapsikentę tokios kaimynystės, susirenka daiktus ir pereina į kitą vietą.

Ši moteriškė atkulniavo į Panemunę ir šiandien. Ką ji išdarinėjo – nemačiau, nes tuo metu jau traukiau iš pliažo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gyventojas

gyventojas portretas
nesamones rasot:vanduo=16,5 laips......o ppludimiu smelis slapias ir saltas!!!

minde

minde portretas
keli studentai ir seniai daugiau nieko
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių