S. Brightman su bičiuliais kauniečiams paankstino Kalėdas

Ketvirtadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje skambėjusios Sarah Brightman ir jos bičiulių dainos sustiprino didžiųjų metų švenčių laukimo dvasią.

Ilgą laiką slėpusi „Royal Christmas Gala“ balsus, besibaigiant rugsėjui šventinio koncerto šeimininkė S.Brightman atvertė visas kortas – be grigališkojo choralo grupės „Gregorian“, simfoninio orkestro „Royal Symphony Orchestra“ į Lietuvą atvyko ir „Žalgirio“ arenos scena dalijosi dar trys gerai žinomi operos solistai  – tenorai Fernando Varela, Mario Frangoulis ir kontratenoras Narcis Lanau.

Į skirtingas stovyklas pasidalijo ir koncerto klausytojai. Vieni jų nekantravo pamatyti ir išgirsti dieviško balso atlikėją, 1995 metais duetu su Andrea Bocelli sudainavusią legendinį kūrinį  „Time To Say Goodbye“, kiti – popmuzikos ir roko hitus apie meilę, aistrą ir išdavystę pasakojančius „vienuolius“, treti  – tiesiog gerai praleisti laiką.

„Tai išankstinė kalėdinė dovana. Labiau vertinu potyrius nei daiktus, kurie sudūla“, – gyvojo eilėje nekantriai trypčiojo kaunietė Regina su vyru . Patys bilietų į koncertą jie esą nebūtų galėję  įsigyti, todėl džiaugėsi, kad apie turiningą judviejų  laisvalaikį pagalvojo Anglijoje gyvenantis sūnus.

„Patinka lyriškos S.Brightman dainos. Jei vyras sutiks, gal net kokį kartą atsistoję pašoksime“, – besišypsodama mylimajam į šoną kumštelėjo išvaizdi moteris. 

Su lyg 20 val.nutraukta uždanga apnuogino sceną, joje sėdinčius orkestrantus ir veidus po veliūriniais abitais slėpusius „Gregorian“ narius.

„Labas vakaras Kaunas“, – į susirinkusiuosius lietuviškai prabilo vienas persirengėlių.

Jau po kelių dainų grigališkojo choralo virtuozus scenoje keitė M.Frangoulis. Po jo publikai lenkėsi neįprasto balso tembro kontrtenoras N.Lanau ir temperamentingasis solistas iš Puerto Riko F.Valeta, žiūrovus pavergęs ne tik savo nuoširdumu, bet ir keliomis hitu tapusio „Despacito“  eilutėmis. Po pertraukos melomanų širdis toliau virpino netikėtos sceninės rokiruotės,  pasaulinę šlovę pelnę kūriniai ir angeliškas S.Brightman sopranas.

Ketvirtadienio koncertas „Žalgirio“ arenoje – trečia dainininkės viešnagė Lietuvoje. Pirmą kartą 2004-aisiais S.Brightman viešėjo Vilniuje ir pristatė publikai rytietiškais motyvais persmelktą programą „Harem“. 2014 metais Kauno publiką ji pavergė savo futuristiniu koncertiniu šou „Dreamchaser“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V

V portretas
Taigi su,, vienuoliais''jos sesuo dainavo, koncertas nuostabus

vip

vip portretas
idomu ar ryt sestadieni-fotografai SEL pazins.Linkime geru nuotrauku per SEL koncerta

Buvau

Buvau portretas
Fotokorespondentai Saros nepažysta :) Juk ji antroje dalyje koncertavo. Šiaip koncertas buvo pasakiškas :)
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių