„Ryšių kiemelyje 837“ – nutrūktgalviškas retro ketvirtadienis su „The Ball & Chain“

  • Teksto dydis:

Gyvų koncertų ciklas „Volfas Engelman Gyvai“ kviečia į nutrūktgalvišką muzikinį pasimatymą. Rugpjūčio 8-ąją, ketvirtadienį Kauno „Ryšių kiemelyje 837“ savo programą „Bad Ass Retro“ pristatys šeimyninis Jurgio ir Ericos Didžiulių duetas „The Ball & Chain“.

„The Ball & Chain Bad Ass Retro“ naktys jau užsitikrino savo vardą tarp tų, kurie mėgsta ne tik barą remti, bet ir šokti. Erica išsileis plaukus, Jurgis atsilaisvins kaklaraištį. „Tai bus diskotekinis koncerto su grupe variantas ir visiška priešingybė tam, ką darėme „Dviejų dviem“  ture“, – programą pristato Jurgis.

„Mes stengsimės išlaikyti dalelę tos estetikos, kurią jau prisijaukinome, tačiau, taip... tai bus retro reivas“, – Jurgiui antrina jo žmona Erica ir kviečia prie jųdviejų prisijungti visus, neabejingus šokiams.

Koncerte jiedu pristatys ir naujų dainų iš antrojo savo albumo, kurio detales atskleis jau netrukus. Jau tuoj radijo stočių eteriuose turėtų pasirodyti ir naujas poros singlas “Baby Burning“.

Šį sezoną „Ryšių kiemelis 837“ pakvies į dar du nemokamus ketvirtadieninius ciklo „Volfas Engelman Gyvai“ koncertus. Rugsėjo 12-ąją čia pasirodys Leon Somov & Jazzu, rugsėjo 19-ąją – Jurga Šeduikytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ze

Ze portretas
tik pukst ir aikit loxai NX
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių