Rotušės aikštė pasipuoš vaikų šypsenomis

  • Teksto dydis:

Birželio 1 d. Kauno Rotušės aikštė pasipuoš vaikų šypsenomis, nuotaikinga muzika ir pramogomis visai šeimai. Tarptautinę vaikų gynimo dieną organizatoriai kviečia švęsti taip, kaip moka tik vaikai.

Nuo 17 val. „Naisių vasaros“ mobilioje scenoje skambės įvairių tarptautinių konkursų laureatų, vaikų meno kolektyvų koncertas. Vienu svarbiausiu renginio akcentu skelbiama organizacijos „Taikos glėbys” iniciatyva, kviečianti 19 val. apsikabinti šalia esantį ir ištarti žodį „Taika“ kartu su visa Lietuva. Akcijoje dalyvauja 50 Lietuvos miestų. Šventę vainikuos nepakartojamas Lino Adomaičio koncertas „Pasaulis gražus“.

Renginys išskirtinis ne tik muzikine programa, bet ir aktyviomis veiklomis. Vaikai galės dirbti originaliose menų dirbtuvėlėse, pasipuošti savo veidukus, dalyvauti piešinių parodoje „Mano svajonių pasaulis“, žaisti dideliais muilo burbulais. Fondas „Švieskime vaikus“ dovanos nacionalinio vaikų literatūros laureatų knygas.

„Girstučio“ baseinas savo išskirtinėje erdvėje pristatys net dvi neišdildomų įspūdžių kupinas vasaros stovyklas vaikams: „Plauk kaip ruonis“ ir „Jūrų liūtas“, visiems renginio dalyviams dovanos nuotaikingą pasišokinėjimą batute nemokamai. Šias pramogas rasite šalia „Girstučio“ baseino palapinės. VšĮ Vaikų ir jaunimo visapusiško lavinimo centras iš Jonavos kvies į paskaitas: 7 intelektų lavinimo programos, kaip užauginti genijų nuo gimimo, apie kūdikius ir vaikus. Visiems geras emocijas dovanos nuotaikinga Klounų mokyklėlė – vyks judrūs žaidimai, veiks kūrybinės dirbtuvėlės.

Asociacija „Junior Chamber International (JCI) Kaunas“ mažuosius ir jų tėvelius kvies į dirbtuvėles, kuriose visi kartu gamins taikos simbolius – balandžius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių